ARBOTEGA VAS DARUJE: Osvojite “FIG DELIGHT” hidratantnu dnevnu gel kremu za lice

218

Arbotega je originalno i zaštićeno ime dubrovačkih korijena. Arboretrum, park prirode u Trstenome, Apoteka – druga najstarija ljekarna u Europi iz 1317 godine, Art Botega – umjetnost trgovine, koja je stoljećima omogućavala slobodu i bogatstvo Dubrovnika. Naše vrijednosti ugrađene su u svaki proizvod: prirodno, profesionalno, umjetnički.

Prirodna kozmetika sa sirovinama dubrovačkoga područja i Mediterana čini osnovu svih proizvoda.

Tri linije proizvoda: Lokrum Sun, za njegu koze tijekom ljeta, Arbotega Day and Night proizvodi, kojima blistate na ulicama svjetskih gradova, te posebna Cvijeta Zuzorić Beauty, luksuzna linija, posvećena najljepšoj i najmudrijoj Dubrovkinji.

Profesionalni razvoj proizvoda provode najbolji dizajneri, stručnjaci i laboratoriji u Hrvatskoj, nastavljajući dubrovačku tradiciju ljekarništva i medicine.

U trećem krugu darujemo “FIG DELIGHT” – hidratantnu dnevnu gel kremu za lice

– Sa smokvom, mediteranskim supervoćem, za dnevnu dozu njege i antioksidansa
– Sočna brzoupijajuća tekstura
Sočna smokva pruža savršenu dnevnu mediteransku njegu i antioksidativnu zaštitu normalne do osjetljive kože. Svježi plod smokve, kao rezervoar vlage, šećera i minerala, je potpuno prirodni protektivni i obnavljajući kompleks. Smokva je bogata vitaminom C i drugim odličnim antioksidansima koji koži daju svjež i umiren izgled, zbog čega je ova krema idealna za dnevnu njegu kada je koža najizloženija oksidativnom stresu i prijevremenom starenju.

Više o Arboteginim proizvodima pogledajte OVDJE

 

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *