Božićna čarolija u Umjetničkoj galeriji Dubrovnik

101

Čarolija Božića Umjetničku galeriju Dubrovnik neće zaobići ni ove godine, a duh Božića stiže nam u vidu triju likovnih radionica za najmlađe koje se organiziraju u sklopu Dubrovačkog zimskog festivala.

Prva božićna likovna radionica čija je tematika izrada božićnih ukrasa namijenjena je osnovnoškolcima, a na rasporedu je u ponedjeljak, 30. studenoga u 17 sati. Radionicu će voditi muzejska pedagoginja Umjetničke galerije Dubrovnik, Ivona Šimunović, a zbog ograničenog broja sudionika na istu se potrebno prijaviti putem emaila: ivona.simunovic@momad.hr.

Sljedeća radionica izrade božićnih ukrasa na rasporedu je 3. prosinca u 17 sati, a namijenjena je predškolcima, dok je radionica „Najljepši bor u Gradu“ planirana za 7. prosinca također u 17 sati. Na posljednjoj, trećoj radionici, maleni kreativci, sudionici prve dvije radionice imat će priliku zajedno ukrasiti bor ukrasima koje se vrijedno izradili na prve dvije radionice. Također, zbog ograničenog broja sudionika i važećih epidemioloških mjera i preporuka i na ove se radionice potrebno unaprijed prijaviti i to na email: ivona.simunovic@momad.hr.

Građani su pozvani da se i na ovom događanju drže preporučenih epidemioloških mjera i da održavaju međusobni razmak.

Komentari




Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *