Centar za poduzetništvo organizirao predavanje na temu ”Digitalnog marketinga”

124

Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije organizirao je besplatnu radionicu “Digitalni marketing” koja je održana u prostorijama Poduzetničkog inkubatora Dubrovnik.

Radionica je organizirana u sklopu projekta „Poboljšanje konkurentnosti MSP-ova“ prijavljenog putem natječaja „Usluge za MSP-ove putem poduzetničkih potpornih institucija (PPI)“ iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Radionica je polaznicima omogućila uvid u digitalni marketing, s posebnim naglaskom na marketinško planiranje putem web-a (Google Ads, Google Analytics, Google My Business i MailChimp) te SEO optimizacija web stranice za tražilice, kao i marketing na društvenim mrežama.

Predavanje je održao stručnjak za digitalni marketing s višegodišnjim iskustvom u vođenju online marketinških kampanja, g. Krešimir Koružnjak. Certificirani je Google partner za Google Ads program oglašavanja i Google Analytics program za praćenje i analizu web sjedišta. Vlasnik je digitalno marketinške agencije LosWebos. Održao je brojne radionice na temu digitalnog marketinga za male i srednje poduzetnike diljem Hrvatske, a od 2017. godine je voditelj projekta „Google digitalna garaža“ – Learn with Google.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *