DARIVANJE Soul of Nature – osvojite unikatne suvenir ogrlice koje obožavaju Hrvati i turisti

191

Soul of Nature brend je ručno rađenog nakita rođen unutar male obiteljske radionici u srcu Imotskog. Riječ je o unikatnim komadima nakita nastalima od drveta masline, ultimativnog simbola života, nade i – hrvatskog priobalja. 

Zbog specifične tehnike izrade i materijala crpljenog iz neukrotive dalmatinske prirode svaka je ogrlica neponovljiva. Unatoč pokušajima da se ukrote, komadi masline opiru se masivnoj produkciji pa je svaki milimetar nakita posve jedinstven. Drvo za ogrlice obrađuje se ručno, a potom se lijeva obojena epoksi smola. Proces izrade jedne ogrlice traje čak nekoliko dana. 

Linije finalnog proizvoda strogo prate liniju inspiracije pa se ideja i misao stvarateljice nakita, Maje Vican, vidi i očitava u konačnom izgledu i kolekcijama nakita. Kolekcije su nadahnute hrvatskom prirodom – jezerima, planinama, samim mjestima. Svaka ogrlica podsjeća i asocira na jedan dio naše zemlje, a dio zarobljene prirode u ovim ogrlicama obožavaju i Hrvati i turisti. 

”Soul of Nature nakit namijenjen je prvenstveno svim ljubiteljima hrvatske prirode i naših pejzaža te ljubiteljima pomno dizajniranog nakita. Obožavatelji plavog mora, bistrih rijeka, veličanstvenih planina i zlatnih polja lako će pronaći komade baš po njihovu ukusu. Naravno, nakit je doista pravi suvenir i uspomena iz Lijepe Naše pa vjerujemo da će je sa sobom ponijeti i svaki turist koji se zaljubi u naše krajolike.” – ističe Maja koja je oduševljena time što su njene ogrlice u javnosti prepoznate i kao suvenir, ali i kao fantastičan modni dodatak. 

”Soul of Nature na tržištu se našao u ožujku i travnju 2020. godine, tijekom lockdowna. Htjeli smo odraditi ”zagrijavanje”. Međutim, jako brzo stigle su prve narudžbe i naši prvi poslovni partneri.” – prisjeća se Maja koja je u posao ušla zajedno sa snahom. Dok Maja dizajnira i oblikuje svaku ogrlice, posao snahe Ivane jest prodaja i marketing. 

”Svaka od nas radi ono u čemu je najbolja. Savjetujemo se, komentiramo, maštamo zajedno. I vjerujem da je tajna uspjeha zapravo u tome da uživamo, stalno i svakodnevno uživamo u procesu. Ljudi to osjete. Nadam se da točno takvo zadovoljstvo osjete i žene koje ogrlice nose oko svoga vrata.” – priča Ivana koja o planovima za 2021. godinu ne priča mnogo, ali ne skriva da se nadaju vlastitom webshopu. 

Soul of Nature također je jedan od partnera portala Dubrovnik INsider u tradicionalnom darivanju čitatelja, a u narednim tjednima imate priliku osvojiti ove posebne unikatne ogrlice.

Drugi krug darivanja kreće već danas, a pravila sudjelovanja potražite na našoj Facebook stranici.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *