DDS: Neki protivnički tabori ne mogu podnijeti činjenicu da će g. Vićan pobijediti i biti gradonačelnik!

1042

Priopćenje Dubrovačkog demokratskog sabora prenosimo u cijelosti:

Dragi sugrađani,

već u izbornoj noći pojavile su se zločeste, neistinite, duboko nedobronamjerne špekulacije kako naš kandidat za gradonačelnika, g. Pero Vićan, to ne želi biti.

Neki protivnički politički tabori, a posebno njihovi čelnici koji su ostvarili loš rezultat i nisu ušli u drugi krug, ne mogu podnijeti činjenicu da će gospodin Vićan pobjediti i postati gradonačelnik.

Ovim putem snažno demantiramo sve takve i slične neistine. Nedopustivo je i sramotno koristiti se ovakvim smicalicama i građane pokušati obmanuti.

Svi članovi DDS-a, prijatelji i simpatizeri stranke s gnušanjem odbacuju ovakav oblik pokušaja diskvalificiranja našeg kandidata.

Našim sugrađanima snažno poručujemo da ozbiljno i temeljito radimo i pripremamo se za drugi krug, s jedinim ciljem, a to je pobjeda.

Na sve buduće spinove i neistine DDS će uvijek odgovoriti istinom i samo istinom, a to nam daje još jači poticaj da bolje i snažnije radimo i pobijedimo.

Ovim putem zahvaljujemo svim sugrađanima, koji su izašli na izbore, a posebno onima koji su nam ukazali povjerenje.

Pozivamo sve sugrađane, a posebno one koji nisu izašli na izbore, da ovaj put izađu, ukažu nam povjerenje, pa će se u prvih sto dana uvjeriti kako se vodi Grad u interesu svih Vas.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *