Donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan u našoj županiji

121

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Master, obrt, zapošljava montera tendi i kliznih sistema (m/ž) u Metkoviću. Prijave su otvorene do 31.12. Posao obuhvaća izradu i montažu tendi i staklenih kliznih sistema. Potrebna je srednja stručna sprema. Provjerite detalje ovdje.

Pučko otvoreno učilište Žižić traži nastavnika ugostiteljskih predmeta (m/ž). Mjesto rada je Metković, a prijaviti se možete najkasnije do 16.12. Posao uključuje predavanja, ispite, konzultacije i ispunjavanje andragoške dokumentacije. Od kandidata se očekuje radno iskustvo od pet godina te viša ili visoka stručna sprema. Više na linku.

Uslužni obrt Ante zapošljava rukovatelja građevinskim strojevima (m/ž). Lokacija rada su Ploče, a prijaviti se možete najkasnije do 31.12. Od kandidata se očekuje srednja stručna sprema i vozačka dozvola C kategorije. Provjerite detalje putem linka.

Mesna industrija Šakić traži mesara (m/ž) u Orebiću. Prijave su otvorene do 7.1. Potrebna je srednja stručna sprema te radno iskustvo od godinu dana. Provjerite detalje i kako aplicirati putem linka.

Luxury Home j.d.o.o. zapošljava samostalnog knjigovođu (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a rok prijave 24.12. Potrebna je srednja stručna sprema i pet godina radnog iskustva. Provjerite više na linku.

Pemo d.o.o. traži čistača (m/ž) za rad u Dubrovniku. Poslodavac nudi mogućnost stalnog zaposlenja. Uvjeti su minimalno završena osnovna škola i godina dana radnog iskustva. Posao obuhvaća održavanje čistoće u prostorima poslodavca. Aplicirati možete najkasnije s 31.12. Više na linku.

Viva d.o.o. zapošljava voditelja prodaje (m/ž) u Dubrovniku. Traži se visoka stručna sprema i znanje engleskog jezika. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije te poznavanje osnova informatike. Posao obuhvaća samostalnu organizaciju prodaje, rukovođenje osobljem u prodaji, povećanje prodaje i slično. Provjerite više ovdje.

Studio plus j.d.o.o. zapošljava stolara (m/ž) za rad u Korčuli. Prijave su otvorene do 23.12. Traži se srednja stručna sprema i radno iskustvo od tri godine. Poslodavac nudi mogućnost smještaja. Detalje provjerite ovdje.

Obšivač zapošljava električara održavanja (m/ž) u Metkoviću. Potrebno je više izvršitelja. Traži se srednja stručna sprema, a poslodavac osigurava smještaj. Poslodavac nudi mogućnost stalnog zaposlenja. Više na linku.

Luka Mljet d.o.o. zapošljava pekara (m/ž). Lokacija rada je Babino Polje, a rok prijave 27.12. Za posao je potrebna završena osnovna škola te tri godine radnog iskustva. Poslodavac nudi mogućnost stalnog zaposlenja. Provjerite više o poslu ovdje.

Sretno kandidatima! 

Za dodatne poslove iz Dubrovačko – neretvanske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *