Dubrovčani tvrde kako su autobusi pretrpani, iz Libertasa kažu kako se drže propisanih smjernica

230

Najveći broj upita koje primamo na naš redakcijski mail vezano je uz JP Libertas. Naši čitatelji mahom izražavaju negodovanje zbog smanjenja broja autobusnih linija, a i zbog pretrpanosti autobusa, za vrijeme pandemije koronavirusom.

– U autobusu svi pušu jedni drugima za vrat! Ne poštuje se razmak od 1.5 do 2 metra jer je to neizvedivo!, žali se jedna Dubrovkinja.

– Rijetko se vozim autobusom, ali ovo je prestrašno! Linije su prenatrpane, a broj zaraženih iz dana u dan sve veći, kaže nam čitatelj.

Prenijeli smo Libertasu zabrinutost naših sugrađana, međutim oni kažu kako se drže propisanih smjernica.

– Prilikom organiziranja kako gradskog tako i prigradskog i svih ostalih oblika prijevoza, Libertas Dubrovnik prijevoz obavlja u skladu sa svim preporukama, odlukama, smjernicama kako Nacionalnog stožera civilne zaštite tako i preporukama epidemiologa i Stožera niže razine. Naravno da broj potvrđenih slučajeva prisutnosti Covida 19 na području kako Grada Dubrovnika tako i susjednih općina ukazuje na pojačanu prisutnost virusa na našem području, te je pridržavanje propisanih mjera, preporuka i odluka od iznimne važnosti kako bi se pandemija držala pod kontrolom, odgovorio je glasnogovornik Nikša Grljević.

Prema ovom odgovoru, naši čitatelji ne govore istinu?

 

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *