EVO KOJI POSLOVI SE NUDE U NAŠOJ ŽUPANIJI

68

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Luxury Home j.d.o.o. zapošljava samostalnog knjigovođu (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a rok prijave 24.12. Potrebna je srednja stručna sprema i pet godina radnog iskustva. Provjerite više na linku.

Metropolis d.o.o. traži kuhara / šefa kuhinje (m/ž). Lokacija rada je Dubrovnik, a prijave su otvorene do 24.12. Posao obuhvaća samostalnu i pravovremenu pripremu jela po meniju. Poslodavac nudi mogućnost stalnog zaposlenja i dogovor oko osiguravanja smještaja. Potrebno je radno iskustvo od pet godina. Provjerite detalje ovdje.

Eko Taxi d.o.o. zapošljava dispečera u pozivnom centru (m/ž) u Dubrovniku. Rok prijave je 10.12. Uvjeti su izražena komunikativnost, spremnost na rad u smjenama, napredno poznavanje MS Office-a, aktivno znanje engleskog jezika u govoru i pismu te fleksibilnost i sklonost timskom radu. Prijavite se.

Građa d.d. traži prodavača na odjelu elektromaterijala (m/ž) i prodavača na odjelu građevine (m/ž). Mjesto rada je Opuzen, a prijave se zaprimaju do 4.12. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od dvije godine. Više na linku.

Viva d.o.o. zapošljava voditelja prodaje (m/ž) u Dubrovniku. Traži se visoka stručna sprema i znanje engleskog jezika. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije te poznavanje osnova informatike. Posao obuhvaća samostalnu organizaciju prodaje, rukovođenje osobljem u prodaji, povećanje prodaje i slično. Provjerite više ovdje.

Studio plus j.d.o.o. zapošljava stolara (m/ž) za rad u Korčuli. Prijave su otvorene do 23.12. Traži se srednja stručna sprema i radno iskustvo od tri godine. Poslodavac nudi mogućnost smještaja. Detalje provjerite ovdje.

Jamar, obrt, traži konobara (m/ž) i pomoćnog kuhara (m/ž) za rad u Korčuli. Potrebno je radno iskustvo i služenje engleskim jezikom, a po mogućnosti i poznavanje više stranih jezika. Provjerite kako aplicirati na linku.

Vonpharma HR d.o.o. traži prodajnog predstavnika za dodatke prehrani (m/ž) za Dalmaciju. Rok prijave je 10.12. Potrebna je viša ili visoka stručna sprema, a prednost je obrazovanje prirodoslovnih znanosti te poznavanje rada na računalu i vozačka dozvola B kategorije. Očekuje se kreativnost, samoinicijativnost, neovisnost, organiziranost, proaktivnost. Potrebno je najmanje pola godine radnog iskustva na istom ili sličnom poslu. Aplicirajte.

Obšivač zapošljava električara održavanja (m/ž) u Metkoviću. Potrebno je više izvršitelja. Traži se srednja stručna sprema, a poslodavac osigurava smještaj. Poslodavac nudi mogućnost stalnog zaposlenja. Više na linku.

Čović Ante stomatolog zapošljava medicinsku sestru / dentalnog asistenta (m/ž). Mjesto rada su Ploče, a rok prijave 30.11. Potreban je položen stručni ispit, a poslodavac nudi ugovor na neodređeno vrijeme. Traži se komunikativna, vedra i stručna osoba. Provjerite više ovdje.

Sretno kandidatima! 

Za dodatne poslove iz Dubrovačko – neretvanske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *