EVO TKO JE OSVOJIO B:HIP VITAMINSKE DODATKE PREHRANI

473

Nedostatak energije i potraga za brzim rješenjima je postala sveopća pojava u modernom svijetu. Pri tome globalni rastući trend je ka zdravijem životu i prirodnim nadomjescima. Tvrtka bHIP Global je ponudila na tržište prvi prirodni energetski napitak. Zaštićena formula čiste vitaminske energije sadrži samo prirodne sastojke, djeluje brzo i ima dugotrajan učinak. 

S ovim proizvodima tvrtka bHIP Global je ponudila potpuno novu kategoriju energetskog napitka, zamjenskog obroka i anti-aging lifestyle proizvoda.

Mješavina od 15 prirodnih sastojaka praktična je za konzumaciju. Napitak je pakiran u vrećice dostatne za pripravak 0.5 l napitka. Ovo je vrlo jednostavan način da hidratizirate organizam i osigurate dnevne potrebe za vitaminima.

bHIP proizvodi sadrže prirodne sastojke i ekstrakte ljekovitih biljaka koje se zbog svojih moćnih antioksidativnih svojstava često nazivaju super hrana.

Spomenimo ovdje acai jagodu, malo bobičasto voće iz Južne Amerike koje je prava riznica hranjivih sastojaka: minerala, vitamina, enzima, zdravih masti i fitosterola. Zatim tu su quebraco, snažan antioksidant i maca, prirodni adaptogen koji jača imunitet i otpornost organizma na alergije i razne stresore iz okruženja.

Igrajte se s nama i osvojite jedinstvene pakete: 1.FUSION-Zamjenske obroke,shake vanilija cokolada i jagoda 2.INDIGO-Prirodni energetski napitak 3.BOOST-vitaminski dodatak prehrani, a pravila sudjelovanja potražite na našoj Facebook stranici.

Osjećajte se bolje, izgledajte bolje i imate više energije. Osim prehrambenih proizvoda tu je također ekskluzivna linija proizvoda za njegu kože MOL&B COPENHAGEN -Danski koncept ljepote,proizvodi koji ne sadrže parabene, alergijske parfeme i nisu testirani na životinjama.

Dobitnica u drugom krugu naše i B:HIP-ove nagradne igre je KARMEN VIANELLI.

Zamolili bi dobitnicu da se javi u inbox naše Facebook stranice radi dogovora oko preuzimanja nagrade.

Pratite nas i dalje jer novi krug kreće uskoro…

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *