Evo tko je osvojio Hush & Hush Wellness Essentials Collection

93

Briga o sebi i svom zdravlju nije nikada bila popularnija tema nego danas. U savršenom svijetu bili biste naspavani, hidratizirani, vaša kosa bi bila gusta i sjajna, koža besprijekorna i stigli bi pojesti dnevnu dozu voća i povrća baš svakoga dana. Na žalost, ne živimo u savršenom svijetu i većini je potrebno malo pomoći kako bi regenerirali tijelo i postigli savršeni balans. Dodaci prehrani mogu dramatično utjecati na naše zdravlje i kvalitetu života. 

Stoga vam predstavljamo nove najluksuznije dodatke prehrani na tržištu koji su oduševili mnoge i pružaju stvarne i vidljive rezultate. Duboko ukorijenjen u stvarnu regenerativnu znanost, Hush & Hush je kulminacija više od 15 godina staničnog i prehrambenog istraživanja i posvećen je odgađanju neizbježnog starenja. Sve naše formule su dizajnirane kao potpora prirodnoj obrani tijela i regenerirajućoj mogućnosti, uz jedinstvenu mješavinu znanstveno dokazanih vitamina, začinskog bilja i biljaka uz najmoderniju tehnologiju. 

Iza ovoga brenda stoje osnivači Image Skincare – a, jedne od vodećih svjetskih marki za njegu kože koji su osmislili formulaciju linije Hush & Hush kako bi pružili svojim klijentima luksuzne nutraceutike bez aditiva, parabena i štetnih dodataka. 

Njihova filozofija je da ukoliko svojem tijelu date pravi izvor energije unoseći prave nutrijente, minerale i vitamine u obliku Clean Clinical Vitamins™ (čisti klinički vitamini) – kakvi se nalaze u svakom proizvodu Hush & Hush, našli ste kariku koja je nedostajala da biste se osjećali i izgledali najbolje što možete.

Dobitnica ovog vrijednog poklon paketa je ANAMARIJA MILJKOVIĆ. Zamolili bi dobitnicu da se javi na kontakt broj 095 385 0344 radi preuzimanja nagrade.

 

 

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *