EVO TKO SVE ZAPOŠLJAVA U NAŠOJ ŽUPANIJI

311

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Metro Cash & Carry d.o.o. zapošljava blagajnika (m/ž) u Dubrovniku. Prijave su otvorene do 26.1. Potrebni su minimalno srednja stručna sprema, radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima, odgovornost prema poslu i orijentiranost na kupca, timski rad, kreativnost i urednost pri radu te je poželjno poznavanje blagajničkog poslovanja i rada na POS aparatima. Prijavite se putem linka.

Arena Bet zapošljava na poziciji operater/ blajanik u kladionici (m/ž). Mjesto rada je Metković, a prijave su otvorene do 31.1. Posao obuhvaća primanje uplata igrača i izdavanje listića igračima, prodaju trgovačke robe, isplatu dobitaka na temelju dobitnog listića i slično. Poslodavac omogućuje dodatke za noćni rad, blagdane i nedjelje. Prijavite se.

Eurolex zaštita d.o.o. traži zaštitara/ čuvara (m/ž) za rad u Dubrovniku. Prijave su otvorene do 15.2. Traži se više osoba na poziciji. Poslodavac nudi mogućnost sklapanja ugovora na neodređeo vrijeme. Više na linku.

Comsa, S.A.U. traži asistenta u računovodstvu i financijama (m/ž) u Metkoviću. Prijave se zaprimaju do 5.2. Posao obuhvaća svakodnevno knjiženje ulaznih i izlaznih dokumenata, arhiviranje ulazne i izlazne dokumentacije, obračun plaća i ostalo. Uvjeti su izvrsno znanje engleskog jezika, praktično iskustvo u radu s računalom, vozačka dozvola B kategorije. Provjerite detalje ovdje.

Inženjering Georad d.o.o. traži armirača (m/ž) u Orebiću. Prijave su otvorene do 31.1. Poslodavac osigurava smještaj. Posao obuhvaća radove na gradilištu Pelješkog mosta. Provjerite više o poziciji na linku.

Ledo plus d.o.o. traži dostavljača u prodaji – vozača (m/ž) u Dubrovniku. Prijaviti se možete najkasnije do 1.2. Potrebno je više izvršitelja na poziciji. Uvjet je položena C kategorija vozila. Potrebna je srednja stručna sprema. Više na linku.

Limmont zapošljava pomoćnog montera limarskih elemenata (m/ž) u Metkoviću. Potrebna je minimalno osnovna škola. Posao se sastoji od izrade i montaže limarskih elemenata. Više na linku.

MGA nekretnine zapošljavaju tesara (m/ž) i zidara (m/ž) u Metkoviću. Prijave su otvorene do popune. Uvjeti su srednja stručna sprema i minimalno radno iskustvo od pola godine. Više na linku.

Adriatic kampovi d.o.o. traže nova pojačanja na pozicijama: šef recepcije kampa (m/ž), noćni čuvar/ recepcionar (m/ž), predstavnik u kampu (m/ž), recepcionar kampa (m/ž), kućni majstor/ električar (m/ž) i čistač (m/ž). Prijave su otvorene do 16.2. Poželjno je iskustvo na istim ili sličnim poslovima te srdačan i ljubazan pristup u radu s gostima. Provjerite kako aplicirati.

Hoteli Koločep d.o.o. traže voditelja barova (m/ž), kućnog majstora (m/ž), recepcionara (m/ž), administratora ljudskih potencijala (m/ž), punjača minibara (m/ž), portira (m/ž). Rok prijave je 31.1. Provjerite ostale poslove ovog poslodavca i kako aplicirati putem linka.

Lionbridge AI traži pojačanje na poziciji Personalized Internet Ads Assessor Croatia (m/ž). Posao se odvija od kuće, a prijaviti se možete do 20.2. Od kandidata se očekuje da živi u Hrvatskoj posljednje tri godine, upoznatost s poviješću poslovanja, medija, sporta, vijesti, društvenih medija i kulturnih zbivanja u Hrvatskoj, dobro poznavanje engleskog i hrvatskog jezika i slično. Potreban je pristup internetu preko računala za rad, aktivno korištenje G-mail-om i društvenim medijima. Prijavite se.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Dubrovačko – neretvanske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *