FENOMENALAN VIKEND ZA NKNA LIBERTAS: U šest odigranih utakmica upisali pet pobjeda!

142
“Fenomenalan vikend je iza nas. Odigrali smo 6 utakmica i upisali 5 pobjeda te doživili jedan poraz. Posebno raspoloženi i raspucani su bili napadači i vezni igrači koji su zabili nevjerovatna 32 gola, dok je obrana primila samo 4, a u 4 utakmice smo prošli bez primljenog gola. Napomenuti još treba kako smo u 5 utakmica bili na gostovanjima, a samo jednu domaćini.
 

Seniori su došli do prve pobjede. I to kakve! Na gostovanju u Kuni su pobijedili dobrog domaćina sa 4:0,  uz još pogođenih vratnica, stativa i 100% šansi, tako da je rezultat mogao biti i veći. I domaćini su imali nekoliko zicera koje je obranio odlični Antonio Bender. Golove su dali, najbolji pojedinac na terenu, Christian Ćukteras, a uz bok njemu ide Antun Palunčić koji je ušavši u drugom poluvremenu unio preokret s jednim golom i dvije asistencije. Dva gola je dao iskusni lisac Sandro Salacan. Treba istaknuti sigurnu obranu te rastrčani i borbeni vezni red. Pohvale zaslužuju ama bas svi. Bravo!
 

Juniori su u derbiju pobijedili istoimenog domaćina u Metkoviću sa 3:2 golovima kapetana Miha Bupića te Bruna Grčića i Borne Padovana. Prvih pola sata drugog poluvremena smo odigrali odlično, zabili 3 lijepa gola i stali. Tako da smo utakmicu odveli nepotrebno u neizvjesnost. Ali svakako velika pobjeda.
 

Kadeti su potpuno zasluženo ,također Metkovića, pobijedili sa 5:0. Iako ni prvo poluvrijeme nije bilo loše, u drugom smo uraganski krenuli i odlučili utakmicu. Dva gola je dao kapetan i najbolji strijelac lige Kristijan Sentić, dva danas odlični i borbeni Gabriel Klobasa, a jednog Marin Perger Milutinović.
 

U 12 je u Kuparima s 4:0 pobijedila prvu momčad Brokete. Tri gola je dao odlični i rastrčani Petar Kisić, a jednog Kenan Podojak. Prvo poluvrijeme odlično dok smo u drugom počeli filozofirati i ne iskorištavati šanse. Šteta jer će u konačnici i gol razlika odlučivati o poretku.

U 10 je na gostovanju u Čibaci izgubila od puno starijeg domaćina Župe s 1:2. Gol je postigao Luka Bosnić. Šteta jer smo bili ravnopravni, ali sjajni vratar Župe i vratnica su nam uzele nesto više od ovog minimalnog poraza.
 

U 8 je deklasirala prvu momčad Brokete s čak 15:0, a 6 golova je dao odlični Kristijan Ćubić, 5 najbolji pojedinac susreta Ivan Bogdanović, tri snalažljivi Luka Sorić, a jednog Mihael Klobasa.

Svima pohvale i čestitke !” – priopćili su iz NKNA LIBERTASA 

 

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *