(FOTO) Mirisi Božića prigodnim programom proslavili deseti rođendan

54

Službeni program proslave rođendana Mirisa Božića u Konavlima „10 nam je godina tek“ održane je sinoć u Domu kulture na Grudi.

U zabavnom programu kojeg su vodili poznata turistička novinarka Nevena Rendeli i dubrovački odvjetnik Vlaho Mujo, uz nastup banda „Al Capone & Toto Ricci“, nizali su se zanimljivi gosti. U improvizirani konavoskom TV studio, koji je uz specijalne efekte dočarao konavosku prekalu, pristizali su zanimljivi gosti.

Pobjednička ekipa prvog Festivala zelene menestre i Vina „Župaho“ iz Župe Dubrovačke, u viteškim odjelima, Konavljanima je uručila recept zelene menestre pisan na glagoljici. Janja Čeliković iz turističke zajednice Baranje u studio je ušla prećana slavonskim tamburašima, a Robert Bačac iz Istre kao svog gosta doveo je poznato istarskog pjevača Šajetu.

Gošće konavoske proslave bila je i klapa „Figurni“ koju čine dubrovačke studentice sa zagrebačkom adresom koje su prošle godine bile pobjednice zabavnog showa „Ljubav je u Konavlima“. U odlučnoj atmosferi evocirale su se uspomene na proteklih deset Mirisa Božića u Konavlima, a poseban video prilog „Osobna karta Mirisa Božića“ kronološki je prikazao manifestaciju od svojih početaka do dana.

Na kraju programa uz zajednički nastup grupe Al Capone & Toto Ricci, Šajete i klape Figrin svi sudionici rođendanske proslave i publika počastila se rođendanskom tortom dekoriranom službenim logom Agroturizma Konavle.

Mirisi Božića nastavljaju se danas i sutra otvorenim vratim konavoskim agroturizama, vinarija, uljara, muzeja i zbirki, javljaju iz Agroturizma Konavle.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *