(FOTO) Pet Jugaša na međunarodnom mitingu; tri zlata, dva srebra i jedna bronca

108

Pet Jugovih plivača nastupilo je na jakom međunarodnom mitingu „Victoria“ koji se održao u Rijeci u subotu i nedjelju 10. i 11. veljače. Miting je okupio više od 500 natjecatelja iz Hrvatske, BiH, Italije, Slovenije i Velike Britanije. 

Jug su predstavljali: Đivo Matović, Michel Brassard, Mario Šurković, Frane Miloslavić i Ana Lučić pod vodstvom trenera Frane Ćirka.

Natjecanje je Jugašima poslužilo kao provjera stanja forme na ulasku u ljetnu sezonu natjecanja u 50-metarskom bazenu. Osim dobrih rezultata osvojili su ukupno 6 medalja od kojih tri zlata, dva srebra i jednu broncu.

Najuspješniji je bio mlađi junior Michel Brassard koji je osvojio dva zlata i srebro. Zlatni je bio u disciplinama 400 slobodno i 50 delfin, a srebreni u disciplini 100 delfin. Mario Šurković u istoj je kategoriji osvojio zlato u disciplini 50 leđno i srebro u disciplini 400 mješovito. Medalju za osvojila je i juniorka Frane Miloslavić koja je bila brončana u disciplini 400 mješovito.

Nastup u finalnim utrkama izborio je Đivo Matović u disciplini 1500 slobodno, dok je Ana Lučić nastup u finalu izborila u disciplini 200 slobodno.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *