(FOTO) Štićenici Domus Christija dočekali gradonačelnika i zamjenicu s pjesmom i kolačima

119

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković, zamjenica gradonačelnika Jelka Tepšić te privremena pročelnica Upravnog odjela za poslove gradonačelnika Marijeta Hladilo danas su obišli domove za starije i nemoćne, a prvi na redu bio je Domus Christi.

– Grad skrbi o stanovnicima treće životne dobi, aktivno sudjelujemo i potpomažemo sve domove umirovljenika, a nadam se kako ćemo u 2018. započeti s realizacijom Doma umirovljenika u Gružu te ćemo završiti projektnu dokumentaciju Doma umirovljenika ispod bolnice kako bi u 2019. mogli krenuti i s tom ralizacijom. Svjesni smo potrebe umirovljenika dok se to sve skupa ne završi, tako da smo u ovaj sadašnji proračun uveli i jedan novi program ‘Halo pomoći’ čiji će centar biti smješten upravo ovdje u Domus Christiju, dok će svi korisnici zahvaljujući zakladi Blaga djela dobiti narukvice kako bi u slučaju bilo kakve potrebe mogli pozvati pomoć – kazao je gradonačelnik Franković.

Ovom prilikom gradska uprava čestitala je svim štićenicima Doma nadolazeće blagdane te su im uručeni i prigodni pokloni.

Više u fotogaleriji.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *