(FOTO/ VIDEO ) TRI GODINE MANDATA GRADONAČELNIKA MATA FRANKOVIĆA: Intenzivno se radilo na realizaciji projekata za Grad po mjeri građana

171

Danas u hotelu Dubrovnik Palace, gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković predstavio je najvažnije realizirane projekte i brojne nove investicije usmjerene prema razvoju Grada i poboljšanju kvalitete života svih građana. 

Od kapitalnih projekata istaknuo je završene građevinske radove na OŠ Montovjerna, pročistač pitke vode u Komolcu, Studentski dom, obnovu Lazareta, energetsku obnovu i obnovu sportske dvorane OŠ Lapad, novu zgradu dječjeg vrtića Palčica. Također napravio se novi dječji vrtić “Mala kuća” u Mokošici, a proširio se i dječji vrtić u Zatonu. Energetski su se obnovile zgrade osnovnih škola Ivana Gundulića i Marina Držića te dječjih vrtića Ciciban i Izviđač. 

Što se tiče Gornjih sela, izgrađena je tri kilometra duga dvotračna cesta Kliševo – Mrčevo. Jedna od značajnijih investicija u komulanu infrastrukturu je riješenje oborinske odvodnje u Vukovarskoj ulici kao i u Ulici Kardinala Stepinca uz uređenje ceste.

Nakon 43 godine čekanja Državni arhiv je napokon u novoj zgradi, a provedena je i povijesna prva faza radova na sanaciji kanala mješovite odvodnje Straduna.

U Novoj Mokošici uređene su i otvorene ambulante za pedijatra i logopeda. Rekonstruirana je riva u Rožatu.

Dubrovačka stanogradnja – stanovi Mokošica, uskoro predaja ključeva za 43 stana za mlade obitelji i 65 stanova za branitelje.

Cijelu prezentaciju i sve projekte gradonačelnika Mata Frankovića i ove gradske uprave možete pogledati OVDJE  

 

 

 

{Facebook}https://www.facebook.com/dubrovnikINsider.hr/videos/3131178900296739/{/Facebook}

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *