Good Food Festival 2018.

24

Turistička zajednica grada Dubrovnika i ove godine organizira Good Food Festival- gastronomsku poslasticu za sve ljubitelje dobre hrane koja će se odvijati od 15. do 21. listopada 2018. i obuhvaćati brojne događaje. Ovogodišnje, peto izdanje Festivala sadrži raznoliku ponudu ukusne hrane i najboljih vina.
Tijekom trajanja Festivala organizirane su razne radionice poput radionica pripremanja dubrovačkih slastica te jela tradicionalne hrvatske kuhinje, ali i radionica food stylinga i fotografije hrane. Središnji događaj Festivala za sve posjetitelje bit će večera s celebrity chefom, koja se osim gurmanski, savršeno nadopunjuje glazbenom pratnjom.
Ovogodišnji Good Food Festival u svom bogatom programu sadrži zanimljive prezentacije, radionice, predavanja, gastro ture, tematske večere te tradicionalni Sajam zdrave hrane na Pilama.
Vrhunac Good Food Festivala je poznata Dubrovačka trpeza duž cijelog Straduna na kojoj će se predstaviti brojni dubrovački hoteli i restorani, slastičari i ugostitelji, prezentirajući svoje znanje i umijeće. Uz Dubrovačku trpezu ove godine humanitarnu namjenu ima i bogati, raznovrsni brunch koji organizira hotel Rixos Libertas Dubrovnik.

Vjerujemo da će ovogodišnji Good Food Festival okupiti brojne zaljubljenike u originalna, tradicionalna, ali i moderna jela, te oduševiti svakog posjetitelja, baš kao i prethodna četiri.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *