Goran Ivanišević objavio da je pozitivan na koronavirus

195

Goran Ivanišević pozitivan je koronavirus, objavio je na svom Instagram profilu.

– Nažalost, nakon dva negativna testa u posljednjih 10 dana, upravo sam saznao rezultate današnjeg, trećeg testa i on je pozitivan na Covid-19. Osjećam se dobro i nemam nikakvih simptoma. Želim obavijestiti sve koji su bili u kontaktu sa mnom na činjenicu da sam Covid-pozitivan i zamoliti ih da poduzmu sve potrebne korake da zaštite sebe i svoje bližnje. Ja nastavljam s ranije započetom samoizolacijom. Želim svim zaraženima što skoriji oporavak – napisao je Goran Ivanišević koji trenira Novaka Đokovića.

Ivanišević je bio direktor zadarskog izdanja Adria Toura i dio je tima Novaka Đokovića koji je nakon turnira organiziranog u Zadru, utvrdio da je pozitivan na Covid-19. Bugarski tenisač Grigor Dimitrov je prvi u nedjelju objavio da je pozitivan na koronavirus, a nakon toga turnir je prije samog finala prekinut i svi sudionici su povrgnuti testiranju te su poztivan rezultat dobili i najbolji hrvatski tenisač Borna Ćorić, trener Grigora Dimitrova Christian Groh i Đokovićev kondicijski trener Marco Panichi.

Premijer Andrej Plenkoviš se testirao i bio je negativan na koronavirus, ali u samoizolaciju nije otišao. Na fotografijama iz Zadra se vidi kako je premijer bio u bliskom kontaktu ne samo s Đokovićem, nego i s Ivaniševićem koji je pozitivan. Postavlja se stoga pitanje hoće li premijer sada, nakon novih informacija, otići u samoizolaciju?

morski.hr

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *