Hasanabegović opleo po šefu HDZ-a: Glas za Plenkovića je glas za SDP i Milorada Pupovca

139

Član koalicije okupljene oko Domovinskog pokreta Zlatko Hasanbegović u razgovoru za N1 televiziju razgovarao je o predstojećim parlamentarnim izborima.

Hasanbegović je kazao kako je on nositelj liste koalicije predvođene Domovinskim pokretom u prvoj izbornoj jedinici i kako je to neka vrsta njegovog prirodnog, gradskog, političkog staništa.

Što se postizbornih koalicije tiče, rekao je kako je potpuno jasno i nema potrebe mistificirati tko s kim može.

“Otac oživljavanja političkog mrtvaca SDP-a je gospodin Andrej Plenković i jedina politička brana povratku SDP-a na vlast je koalicija oko Domovinskog pokreta. U ovom trenutku je jasno da je glas za gospodina Plenkovića glas ne samo za gospodina Milorada Pupovca već glas za povratak političkog utjecaja SDP-a. Bilo u obliku sastavljanje Vlade, bilo u obliku konačne legalizacije izvanbračnog zajedništva između HDZ-a i SDP-a”, rekao je Hasanbegović.

O tome hoće li u njihovoj koaliciji biti ‘žetončića i prelatača’, kaže kako nije vidovit, ali kako je njegov odgovor da neće biti nikakvih žetončića i preletača.

 

Rekao je kako je zagovarao dogovor Mosta i Domovinskog pokreta, ali kako mu nije poznato zašto do njega nije došlo. ‘Ja nisam sudjelovao u tim razgovorima, zato o tome ne želim ni govoriti’, istaknuo je za kraj Hasanbegović.

dnevno.hr

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *