HUSH & HUSH DARUJE! Imate priliku osvojiti Hush & Hush Wellness Essentials Collection u vrijednosti više od 1000 kuna!

267

Briga o sebi i svom zdravlju nije nikada bila popularnija tema nego danas. U savršenom svijetu bili biste naspavani, hidratizirani, vaša kosa bi bila gusta i sjajna, koža besprijekorna i stigli bi pojesti dnevnu dozu voća i povrća baš svakoga dana. Na žalost, ne živimo u savršenom svijetu i većini je potrebno malo pomoći kako bi regenerirali tijelo i postigli savršeni balans. Dodaci prehrani mogu dramatično utjecati na naše zdravlje i kvalitetu života. 

Stoga vam predstavljamo nove najluksuznije dodatke prehrani na tržištu koji su oduševili mnoge i pružaju stvarne i vidljive rezultate. Duboko ukorijenjen u stvarnu regenerativnu znanost, Hush & Hush je kulminacija više od 15 godina staničnog i prehrambenog istraživanja i posvećen je odgađanju neizbježnog starenja. Sve naše formule su dizajnirane kao potpora prirodnoj obrani tijela i regenerirajućoj mogućnosti, uz jedinstvenu mješavinu znanstveno dokazanih vitamina, začinskog bilja i biljaka uz najmoderniju tehnologiju. 

Iza ovoga brenda stoje osnivači Image Skincare – a, jedne od vodećih svjetskih marki za njegu kože koji su osmislili formulaciju linije Hush & Hush kako bi pružili svojim klijentima luksuzne nutraceutike bez aditiva, parabena i štetnih dodataka. 

Njihova filozofija je da ukoliko svojem tijelu date pravi izvor energije unoseći prave nutrijente, minerale i vitamine u obliku Clean Clinical Vitamins™ (čisti klinički vitamini) – kakvi se nalaze u svakom proizvodu Hush & Hush, našli ste kariku koja je nedostajala da biste se osjećali i izgledali najbolje što možete.

Danas imate priliku osvojiti Hush & Hush Wellness Essentials Collection u vrijednosti više od 1000 kuna!

U ovom divnom paketu se nalaze:

1 PlantYourDay – veganski proteinski prah sa neodoljivim okusom čokolade. Formuliran s organskim proteinima bundeve i graška te prebioticima i probioticima.  

Jedna doza sadrži 110 kalorija i 17 grama proteina.

Osim toga, uravnotežuje i alkalizira pH, ima izvrstan okus i može biti zamjena za obrok kada se dodaju voće, mlijeko ili drugi sastojci, pogodno za vegane.

1 TimeCapsule – Dodatak prehrani koji djeluje kao pravi serum protiv starenja, umjesto da djeluje na vanjske slojeve kože, ova tableta bogata antioksidansima djeluje iznutra. Pravi proizvod protiv starenja u svakom smislu riječi, doslovno vraća vašu kožu i tijelo u vrijeme bezvremenske, blistave kože od glave do pete.

1 MindYourMind – Prirodni sastojci mogu pomoći onima koji pate od nesanice ili onima koji su tjeskobni.  Nakon što uzmete jednu kapsulu MindYourMind, možete biti sigurni da ćete noću imati kvalitetniji san, a sljedećeg se jutra probuditi odmorniji i zadovoljniji! Jedna od komponenata MindYourMind kapsula je korijen valerijane.  Valerijana sadrži nekoliko spojeva koji mogu pridonijeti boljem snu te smanjiti tjeskobu. MindYourMind kapsule dokazano pomažu da se smirite i bolje spavate.

Detalje sudjelovanja potražite na našoj Facebook stranici!

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *