IMAMO DOBITNICU! Evo tko je osvojio ZIAJINE proizvode za njegu lica!

137

Kozmetički brand Ziaja uvijek iznova oduševljava inovacijama, a ovaj put, to su tri proizvoda za njegu lica iz već dobro poznate GdanSkin linije, koji donose pravu revoluciju u njezi suhe i dehidridane kože. Proizvode za njegu tijela iz ove linije imali smo prilike već dobro upoznati, a oduševljenje i iznimno pozitivne reakcije koje su izazvali uljni piling za tijelo, kupka gel, balzam za tijelo i krema za ruke kod kupaca, nimalo ne čude s obzirom da se radi o inovativnim proizvodima, visoke kvalitete i dokazane učinkovitosti. Ovo su bez sumnje proizvodi, koji će postati nezaobilazni i sastavni dio beauty rutine većine žena u nadolazećim danima.

Ziaja GdanSkin linija, lansirana je povodom 30.-tog rođendana Ziaje, a nadahnuta je jedinstvenom arhitekturom grada Gdanska, njegovim položajem na Baltičkom moru te vegetacijom stjenovitog, priobalnog područja. Na designu ambalaže predstavljeni su najprepoznatljiviji arthitektonski simboli grada Gdanska.

Voda ima veliku važnost za zdravlje i ljepotu kože. Dublji slojevi kože sadrže oko 50-70% vode.  U vanjskim slojevima kože, nivo vode pada, kao rezultat prirodnog procesa isparavanja, pa  posljednji slojevi kože sadrže svega oko 13% vode. Već mali nedostatak vode u koži, može  dovesti do poremećaja u njenoj pravilnoj hidrataciji. Suha i / ili dehidrirana koža nije elastična,  hrapava je, sklona iritacijama i borama. A često je prati osjećaj zatezanja i nelagode.

Optimalno vlaženje kože sastoji se u opskrbi kože sastojcima koji vežu vodu, jačaju njezinu  obrambenu barijeru i učinkovito zadržavaju vodu u epidermi.

Ziaja GdanSkin linija nudi učinkovito rješenje za probleme suhe i dehidrirane kože.

Proizvodi sadrže visokovrijedne prirodne sastojke kao što su ekstrakt morskog kolagena, crnog bisera, smilja, brahmija, marulje i nevena, iluminizirajuće čestice te fermentirane minerale koji štite i regeneriraju kožu, učinkovito ublažavaju iritacije i crvenilo, stimuliraju prirodne procese proizvodnje kolagena u koži, reduciraju dubinske i površinske bore te vidljivo poboljšavaju elastičnost i čvrstoću kože.

Dobitnica 2.kruga naše i Ziajine nagradne igre je Slavica Nenadić.

Zamolili bi dobitnicu da se javi u inbox na stranici našega portala radi dogovora oko preuzimanja svoje nagrade.

Pratite nas i dalje jer 3.krug Ziajine nagradne igre kreće već u četvrtak.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *