Imamo dobitnicu LUX FACTOR “Seruma za rast trepavica EYELASH”

160

LUX-FACTOR COSMETICS DARUJE EYELASH SERUM – Najbrži prirodni stimulator za rast, gustoću i jačanje trepavica.

Želite duge i guste trepavice, koje ne izgledaju umjetno? Većina žena svakodnevno koristi različite vrste maskare i drugu šminku s kojom žele postići izgled gustih i dugih trepavica. Nažalost pojedine žene pretjeraju s nanošenjem maskare, pored toga koriste umjetne trepavice te ne osiguravaju potpunu njegu trepavica, što dovodi do oštećivanja te otpadanja trepavica. Zaboravite na umjetne trepavice i težak make up koji stvara zavodljiv pogled. U trendu je prirodan izgled trepavica, stoga s kozmetičkim proizvodima samo naglasite izgled prirodne ljepote te skrijte pokoju nepravilnost. Vaše prirodne trepavice će najbolje produžiti te učiniti gušćima serum za rast trepavica EYELASH

Odaberite prirodne, sigurne i učinkovite proizvode koji pomažu milijunima ljudi širom svijeta da izgledaju ljepše i zdravije.

Lux-Factor trepavice su senzacionalna inovacija u kozmetičkoj industriji. To je najčišća, najsigurnija i prirodnija formula za rast trepavica na našem tržištu. Bez dosadnog peckanja i iritacije očiju i bez štetnih nuspojava, Lux-Factor serum za trepavice u trepavicama prikladan je i za najosjetljivije oči.

Profesionalna klinički dokazana terapija za ubrzani rast i lijep izgled vaših trepavica!

LUX FACTOR COSMETICS jedan je od partnera portala Dubrovnik INsider u tradicionalnom darivanju čitatelja, a u prvom krugu naša dobitnica je KORALJKA DABELIĆ MILOŠEVIĆ.
Zamolili bi dobitnicu da se javi u inbox naše Facebook stranice radi dogovora o preuzimanju nagrade.
Pratite nas i dalje jer novi krug kreće uskoro…

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *