JE LI GRUPA “VIRTUALNA DUBROVAČKA PJACA” POSTALA PROMOCIJA ŽIVOG ZIDA?

472

“Ovu grupu osnivam u cilju očuvanja našeg lokalnog gospodarstva i stvaranja mogućnosti građanima da dođu do lokalno proizvedene hrane, te time podupru sve seljake, OPG-ove, te općenito sve lokalne proizvođače hrane koji god da oni bili. Bitno je da se okrenemo lokalnoj proizvodnji hrane što vise, a što manje uvozu i trgovačkim centrima, a tome nas je najbolja naučila ova nemila situacija u kojoj smo se našli.
Maksimalno se uključite u dijeljenje stranice kako bismo se povezali sa što više proizvođača hrane, a i oni sa nama, i pozovite u grupu svakoga tko ima hrane za prodati, koje god hrane i koje god kolicine!
” , piše u opisu Facebook grupe Virtualna Dubrovačka pjaca koju je tijekom pandemije koronavirusa osnovala Dubrovkinja Lana Šegetin, danas kandidatkinja na listi Živog zida za parlamentarne izbore. Grupa trenutno broji preko 9500 članova.

Međutim, danas je na ovoj stranici osvanuo post Lane Šegetin koji članove grupe poziva na glasanje za listu Živoga zida i nju osobno, a isti prenosimo u cijelosti.
“Dragi ljudi, otvorila sam ovu grupu iz potpuno nesebičnih poriva, iz čiste podrške i želje da podržimo lokalni uzgoj, lokalne proizvode i lokalne vrijedne ljude čijim se plodovima rada hranimo.
Zadovoljstvo mi je i čast što sad imam priliku i da se službeno borim za ideale u koje vjerujem i za one za koje se ne bore ustoličeni gospodari i kriminalne organizacije na vlasti. Ako mi date glas, možete biti sigurni da Imate nekoga tko će se beskompromisno boriti za vas i nekoga koga se ne može kupiti i pretvoriti u dizača ruke i poslušnog klimavca. Vrijeme je da mali ljudi dobiju što zaslužuju.”  – napisala je Lana u grupi i izazvala burne reakcije članova.

 

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *