Je li zdravstvo na visokoj razini s ovolikim dugom?

163

OB Dubrovnik je u problemima, a zdravstvo u Županiji i dalje na visokoj razini?!

Župane, koliko dugo ćete vremena probleme duga bolnice stavljati u drugi plan? Jedino što možete izjaviti je „Ne može Dubrovačko-neretvanska županija riješiti dug Opće bolnice Dubrovnik prema veledrogerijama jer je dug prevelik“.

Izjavili ste i da „Očekujete od Ministarstva zdravstva, Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje i Vlade RH da oni to riješe“. Od Vlade RH to ne treba očekivati već zahtijevati. 

Obzirom kako je u mjesecu travnju ove godine Vlada RH donijela odluku kojom je 43 milijuna kuna osigurano za Mostarsku bolnicu za borbu protiv virusa COVID-19, a trenutno u našoj Županiji imamo sve veći broj zaraženih, tražimo da uputite zahtjev  Vladi RH da se po istom principu ustupak učini i za OB Dubrovnik.

Lijepo je razvijati dobrosusjedske odnose i pomagati Hrvatima izvan domovine, ali ne treba od građana Dubrovačko-neretvanske županije raditi građane drugog reda u ovom vremenu COVID-a 19.

Naravno,  možete i dalje nastaviti živjeti u uvjerenju, zajedno sa svima onima koji vas podupiru, kako je zdravstvo u DNŽ na visokoj razini.

Klub vijećnika SDP-a DNŽ

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *