MNK SQUARE PREDSTAVIO NOVOG PREDSJEDNIKA I POJAČANJA ZA SEZONU!

43

Na sinoć održanoj konferenciji za medije MNK SQUARE predstavio je novog predsjednika Željka Raguža kao i pojačanja za predstojeću sezonu.

Javnosti se predstavio Željko Raguž novi predsjednik, a redove su pojačali su Maro Đuraš, povratnik iz redova FC Split i Leonardo dos Santos Pele iz španjolske Jimbee Cartagene.

Leonardo dos Santos rođen je 21. prosinca 1988. godine, a u svojoj karijeri igrao je za niz brazilskih prvoligaških klubova (Petroplis, Ibirama, Botafogo, Joinville, Floripa, Joacaba, Marreco, Guarapava), a protekle sezone igrao je za Jimbee Cartagenu, člana LNFS (najjače svjetske futsal lige)!

Na početku konferencije za medije riječ je dobio Željko Jelić, dojučerašnji predsjednik, a danas potpredsjednik kluba. – U prethodnih pet godina od Squarea smo napravili prvoligaša, stabilan klub, natjecali smo se u završnicama prvenstva, dvaput smo bili u finalu Kupa. Bilo je to lijepih pet godina, rada i druženja sa sjajnim ljudima. Hvala svima koji su tome doprinijeli, igračima i članovima uprave, a posebno navijačima. Gdje god smo nastupali, uvijek smo igrali lijepo i časno. Nikad nismo bili u financijskim problemima, nego smo imali onoliko koliko smo se ‘pružali’. Ocjena mog rada bi bio dobar – izjavio je Jelić koji se potom osvrnuo na novog predsjednika: – Želim mu dobrodošlicu i da zajedno postignemo da Square u idućim sezonama pobudi još veći interes za futsal u Dubrovniku, a i da napravimo nešto više u Prvoj ligi, zaključio je.

Na njegove riječi ubacio se naš novi predsjednik koji je kazao: – Hvala Jeliću što je ostavio rijetko dobro organiziran klub u gradu i državi. Malo je preskroman u ocjeni svog doprinosa. Nema dugovanja prema ikome, a vidite što se dogodilo najvećim klubovima, koji su propadali zbog financijskih dubioza. Futsal je moja strast, a znate da mene prosjek ne zanima. Bilo bi bahato najavljivati titule, jer nekoliko suparnika ima puno veći budžet od nas. Bit ćemo ugodno iznenađenje sezone. Pred trenerom i igračima nema imperativa, ali očekujem atrakciju, dobar nogomet. Tražim rezultat sukladno pojačanjima i kadru, kako bismo kraj sezone dočekali uzdignutih ruku – izjavio je Željko Raguž.

Nakon bivšeg i sadašnjeg predsjednika ulogu govornika preuzeo je naš trener Antun Bačić..

– Jako sam zadovoljan. Napravili smo dobar posao s transferima, doveli smo ciljana pojačanja, a jezgra momčadi su domaći momci na čelu s kapetanom Cvjetkovićem, koji su bili ugodno iznenađenje prošle sezone. Dobili smo pivota i gol-igrača Mara Đuraša kao i ekstra igrača Brazilca Pelea. Uvjeren sam da ćemo napredovati na terenu, učiniti korak naprijed, a očekujem još više navijača. Nećemo ih razočarati!

Najviše mi je drago što je ostala okosnica ekipe koja je lani iznijela težak teret. Ove smo godine nadograđeni s dva zbilja kvalitetna igrača. Ove godine očekujem iskorak u odnosu na lani. Treba zasukati rukave i raditi, krvavo trenirati, a na terenu pokazati da zaslužujemo biti u vrhu hrvatskog futsala, kao što smo bili i dosad – rekao je naš kapetan Hrvoje Cvjetković.

Nakon predsjednika, trenera, povratnika u naše redove Mara Đuraša te kapetana Hrvoja Cvjetkovića pred mirofon je stao i naš Brazilac Pele: – Hvala svima na lijepoj dobrodošlici. Željan sam trofeja. Budite sigurni da ću dati sve od sebe u borbi za titule. Nadam se da će ekipa dobro raditi jer samo tako možemo do titula. Volim izazove, a razgovarao sam s obitelji te se odlučio doći u Hrvatsku.

Square će uoči sezone  odigrati Kup Grada Šibenika koji se igra u subotu, 15. rujna gdje još uz domaćina Futsal klub Crnicu nastupaju FC Split i FC Dobovec iz Slovenije.

Nakon nastupa u Šibenik slijedi prijateljska utakmica u subotu, 22. listopada u 14 sati protiv MNK Olmissum u dvorani Gospino polje. Službeni početak natjecanja 1. HMNL je u petak, 05. listopada kada na otvaranju sezone u Gospino polje stiže HMNK Vrgorac!

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *