NAGRADNA IGRA (2.krug): IGRAJTE S NAMA I OSVOJITE FANTASTIČNE GAVRILOVIĆEVE POKLON PAKETE

297

Gavrilović po svojoj veličini, kvaliteti proizvoda i poslovnim rezultatima svrstavamo među vodeće hrvatske tvrtke. Proizvodi više od dvije stotine proizvoda vrhunske kvalitete razvrstanih u tri robne marke: Gavrilović, Jeli i Gala. U svom širokom asortimanu Gavrilović nudi sve od raznih vrsta kobasica i gotovih jela do pravih gurmanskih poslastica. Proizvodi se mogu podijeliti u nekoliko skupina: trajne kobasice i sušena mesa, polutrajne kobasice i suhomesnati proizvodi te konzerve i gotova jela.

Izuzetno smo ponosni što je Gavrilović ove godine jedan od glavnih sponzora u našim tradicionalnim nagradnim igrama, a s drugim krugom krećemo danas.

Pravila sudjelovanja potražite na našoj Facebook stranici i ne propustite priliku osvojiti fenomenalne poklon pakete koje su iz Gavrilovića pripremili za naše čitatelje.

 

ZIMSKA SALAMA

  • Kada su 1883. godine talijanski i petrinjski majstori uložili svoje znanje i umijeće u stvaranje nove salame, nisu ni sanjali da su na pragu velikog otkrića – Zimske salame Gavrilović! Naime, sve salame su se tijekom sazrijevanja „pokvarile” i dobile omotač od bijele plemenite plijesni po kojoj je Gavrilović Zimska salama i danas poznata. Upravo je plemenita plijesan zaslužna za posebnu aromu Zimske salame.

  • Zimska salama, primabalerina među salamama, krasila je svečane stolove austrijskih careva, velikog Napoleona i njegovih generala, a svojedobno je i Josip Broz Tito svoju gošću Sofiju Loren oduševio ovom delicijom unikatnog okusa na projekciji snimanja filma „ Bitka na Neretvi“.

  • Gavrilović salama (Zimska salama) nosi znak Izvorno hrvatsko.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *