I naš Nevio želi pomoći Palčićima!

155

“Dragi naši, ovaj palčić Nevio želi pomoći svojim palčićima s Modrićevom majicom koju je dobio na poklon s potpisom! Nevio ga obožava kao što obožava sve palčiće i stavljamo je na licitiranje s početnom cijenom 1500kn!!” – napisala je mama Tea u Facebook grupi Vratimo Palčiće u Petrovu

Podsjetimo, Udruga navijača Dinama “Dinamo to smo mi“, pokrenula je hvalevrijednu humanitarnu akciju “Vratimo Palčiće u Petrovu“, u kojoj sportaši doniraju svoje rekvizite koji će se moći osvojiti na tomboli. Sve uplate za tombolu idu Klubu roditelja nedonoščadi Palčići za nabavu potrebne opreme za novi odjel neonatologije.

Također, na Facebooku su otvorili grupu “Vratimo Palčiće u Petrovu”, a u samo nekoliko dana grupa je skupila preko dvadeset tisuća članova.

Dinamovi navijači samoinicijativno su pokrenuli niz aukcija, a ista je izazvala angažman sportaša, navijača i drugih da se odreknu malih, emotivnih stvari za koje su bili vezani. 

Na aukciji se tako mogu naći ulaznice s legendarnih utakmica, originalni dresovi i druge “male” stvari za ovu veliku akciju.

Osoba koja ponudi najviše dužna je dogovorenu svotu uplatiti na račun za Palčiće.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *