OBAVIJEST IZ OPĆINE KONAVLE: Sva komunikacija sa službama Općine, njezinih trgovačkih društava i javnih ustanova do daljnjeg putem telefona i e-maila

46

Općina Konavle obavještava sve Konavoke i Konavljane, stanovnike Konavala da će se, zbog pandemdije koronavirusa, do daljnjeg sva komunikacija s upravnim odjelima i službama odvijati putem elektroničke pošte i telefona. Od ponedjeljka 16. ožujka neće biti izravnog rada sa strankama. Sve kontakt informacije dostupne su na web stranicama Općine Konavle.

Ista mjera odnosi se i na sva trgovačka društva i javne ustanove u vlasništvu Općine Konavle.

Sve općineske službe i odjeli nastavljaju obavljati svoj redovan posao, a navedena mjera uvodi se preventivno u cilju suzbijanja širenja zarazne bolesti uzrokovane koronavirusom te zaštite građana, ali i službenika, od nepotrebnog izlaganja rizicima zaraze.

Općina Konavle apelira na građane da se ponašaju odgovorno te se pridržavaju uputa i preporuka nadležnih javno-zdravstvenih tijela. Najnovije informacije objavljuju se više puta na stranicama Ministarstva zdravstva, Ravnateljstva civilne zaštite, Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, Hrvatskog crvenog križa, Stožera za civilnu zaštitu Dubrovačko-neretvanske županije i drugih relevantnih institucija.

Načelnik

Božo Lasić

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *