OBAVIJEST IZ SANITATA: Od 01. svibnja počinje naplata parkinga

78

Ovim putem obavještavamo sve naše korisnike, građanke i građane Dubrovnika da, sukladno Odluci Gradskog vijeća, od 01. svibnja počinje naplata parkinga!

Sva parkirališta će započeti s regularnim radom osim parkirališta u zoni 0, (koja obuhvaćaju parking Pile i mjesta u ulici Branitelja Dubrovnika) i parkirališta Žičara donji plato. Zbog smanjenja doticaja s naplatnim aparatima i sigurnosti korisnika, korištenje ovih parkirališta će ostati besplatno još neko vrijeme te će zbog toga rampe na ovim parkiralištima biti podignute. 

Također, blagajna Sanitata započet će s radom 04. svibnja u radnom vremenu od 7:30 do 13:30 te od 14:30 do 19:30 sati uz propisane mjere sigurnosti (obavezna dezinfekcija ruku, jedna osoba u prostoru). U vremenu između dvije smjene rada blagajne vršit će se dezinfekcija prostora te vas molimo da se pridržavate radnog vremena. 

Pozivamo sve naše sugrađanke i sugrađane, ako to već nisu, da preuzmu mobilnu aplikaciju Dubrovnik Smart Parking i na taj način lagano i sigurno koriste parking usluge te vrše plaćanja. 

Ako još niste preuzeli svoju Dubrovnik Smart Parking aplikaciju možete to napraviti putem sljedećih linkova za Android i za IOS ili putem QR kodova.

Komentari




Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *