Odgojitejice i mališani DV “Mala kuća” posjetili štićenike doma Thermoterapy

241
Dv Mala kuća u jutarnjim satima posjetila je štićenike doma Thermoterapy u Staroj Mokošici. Premda okolnosti ne dopuštaju ulazak u dom sa mališanima, odgojiteljiteljice DV Mala kuća to nije obeshrabrilo već dodatno motiviralo da i ovaj Božić učine radosnim svojim starijim prijateljima. Uz pomoć svojih teta djeca su izradila anđele za svakog korisnika, te nacrtala crtež, dok su odgojiteljice svakom korisniku napisale pismo. Kao zahvalu za trud dijeca su dobila mandarine.
 “Ovo je prilika da širimo radost, i to je ono što i poučavamo našu djecu, učimo ih moralnim vrijednostima, darivati sebe za druge. To možemo crtežom, osmjehom, pjesmom što i činimo prethodnih dana. Ljubav je nešto što zaista liječi sve, zadaća nam je iskoristiti sve svoje talente. To možete jedino ako činite dobro, pa otkrijete još nešto u čemu ste dobri, a da niste znali. DV “Mala kuća”, bogata je mnoštvom talenata i kada skupite sve to, dobijete ovakve rezultate.”
U ovoj posjeti doprinjele su i naše kuharice koje su nam pripremile priklice, a koje smo darovali zaposlenicima, da se i oni sa svojim korisnima počaste. Jer nije ni njima lako u ovim vremenima.  Kada znate da niste sami i da vas drugi razumiju, lakše je i odraditi dan. Svim dragim ljudima želimo sretan i blagoslovljen Božić, koji je nešto skromnini nego inače, ali to i jest poruka koju nosi rođenje Isusa, skromnost u njegovoj skrovitosti. Okupimo se sa svojom obitelji i budimo zahvalni na tom zajedništvu, a oni koji nisu u mogućnosti se okupiti, također neka radost prekrije njihova lica jer nisu sami. Ljubav Božja zaista je čudesna.
 
“Sretan i blagoslovljen Božić žele vam odgojiteljice i ostalo osoblje dječjeg vrtića ” Mala kuća”
Nikoleta R, Andrea G, Martina F.F, Marijana O, Andrea L, Andrea R, Marina C, Nika B, Vedrana L, Antonija Š, Silvana M, Kate Č i Paulina M.”
 
 

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *