Održan Christmas Lockdown Cup

145
Nakon odrađenog treninga u ponedjeljak 14. prosinca, veliko finale turnira Christmas Lockdown Cup 2020 je održano u nedjelju 20. prosinca. Besplatni online gaming turnir je okupio preko 30 ekipa, odnosno preko 100 zaljubljenika u igru Call of Duty Warzone.
Svi zaintereirani su mogli gledati prijenos uživo treninga i finala putem YouTube kanala Kenova Gaming, sa stručnim komentatorima. Snimka finala pogledajte OVDJE
 
Najbolja ekipa na turniru je bila Brendovi sa 196 bodova u sastavu Marin Gebić, Pio Njegovan i Karlo Režan. Drugo mjesto je osvojila ekipa ZINA Team 2 u sastavu Martin Grgec, Marko Čuka i Filip Mijajleski koja je osvojila 181 bod. Ekipa Old Republic sa 152 boda je osvojila treće mjesto u sastavu Antonio Torić, Andrej Ćudina i Josip Margaretić.
 
Turnir su organizirali Informatički klub Futura u suradnji s Kenova Gaming, te uz potporu Zajednica tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Dubrovnika koji su cijeli tjedan printali trofeje za najbolje igrače na 3D printeru.
 
 

 

 

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *