Muratti pozitivna na Covid: Moramo voditi računa jedni o drugima

209

Olga Muratti, predsjednica gradske organizacije Hrvatske stranke umirovljenika pozitivna je na Covid. Pitali smo je kako se osjeća.

– Na vaš upit kako se osjećam kao COVID pozitivna i što mogu poručiti, rekla bih: Nažalost, saznala sam da sam COVID pozitivna što uopće nisam očekivala obzirom da uopće nisam imala klasične simptome, a febru ne veću od 37.5., ali obzirom da je COVID uzeo žrtvu u mojoj obitelji i da imam osobe u rizičnoj skupini obavila sam taj test. I nadalje nemam nikakvih posebnih tegoba i rekla bih da upravo to i jest problem. Da nisam razmišljala o članovima obitelji sigurna sam da bih još šetala misleći da je to obična prehlada, a nikako i upozoravajući simptomi. Zato, ne podcjenjujmo bilo koji simptom i budimo odgovorni kako prema svojoj obitelji tako i prema sebi i društvu općenito. Uvijek sam naglašavala da moramo voditi računa jedni o drugima, i zato sam nakon saznanja upoznala sve one s kojima sam bila u kontaktu jer samo tako možemo pripomoći zaustavljanju ove pandemije koja utječe na kvalitetu našeg življenja, posebno misleći na one najrizičnije među nama, kazala je Muratti za naš portal

Predsjednik dubrovačkog SDP-a, Jadran Barač također je zaražen koronavirusom.

– Imam visoku temperaturu i opću slabost s bolovima u mišićima, kao jaka gripa. Dakle, po meni, stvar je dosta ozbiljna u ovakvom obliku, napisao je Barač na svom Facebook profilu.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *