OŠ Lapad dobiva Snoezelen sobu, a osigurana i dodatna sredstva za Petrinju

273

Online donacijskim koncertom dubrovačkog benda Silente, koji se sinoć, 29. prosinca održao u  Kazalištu Marina Držića, završena je akcija „Online za pravu stvar“ kojom je uspješno prikupljeno 140.000 kn potrebnih za opremanje Snoezelen sobe u OŠ Lapad. Ovom akcijom, također osigurano je i dodatnih 40.000 kuna koje će ići u fond za financijsku pomoć Petrinji i okolnim mjestima pogođenim potresom.

Nakon katastrofalnog potresa koji je jučer pogodio područje Sisačko-moslavačke županije, iz dubrovačkog benda Silente poručili su kako muzika ne znači puno u ovakvim trenutcima i da bi voljeli da mogu napraviti više. „Nije ugodno sad ni svirati, ali nećemo klonuti. Glavu gore, srca naprijed i svak neka pomogne kako može“ – izjavili su članovi benda.

Organizatori zahvaljuju brojnoj publici koja se kupnjom ulaznice priključila online gledanju koncerta uživo, ali i svim donatorima koji su sudjelovali u ovoj plemenitoj akciji te grupi Silente, Gradu Dubrovniku, Kazalištu Marina Držića i VSP Videu na pomoći u realizaciji projekta.

Donacijski koncert organizirao je Rotary klub Dubrovnik i Rotary Satellite klub Dubrovnik Jug, a u sklopu Dubrovačkog zimskog festivala.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *