OTKRIVAMO – kako izbjeći prerano starenje kože!

180

Ako želite izbjeći skupe i nelagodne (često i vrlo riskantne), estetske zahvate, anti-age tretmane botoxom i filerima te u svoju svakodnevnu beauty rutinu uključiti vrhunski učinkoviti proizvod protiv bora, svakako isprobajte moderan i inovativan proizvod Lux-Factor Hyaluron 4D kremu protiv bora. 

 

Izaberite pravu njegu za vaše lice

Ona je idealna za žene iznad 30 godina (nadalje), koje su odlučile kvalitetnim proizvodom sustavno svakodnevno njegovati svoje lice, područje oko očiju i oko usana te smanjiti vidljivost sitnih mimičkih bora, ali i dubokih bora uzrokovanih starenjem kože te lošim životnim navikama. 

Iako u prosjeku živimo duže, naša koža iz niza razloga stari brže – prije svega zbog stresnog načina života, užurbane svakodnevice, neuravnotežene prehrane, zagađenosti zraka, nedovoljno odmora i kvalitetnog sna (minimalno 8 sati), nedovoljne fizičke aktivnosti, pušenja itd. Sve se to odražava na našoj koži, koja postaje siva, umorna, nefleksibilna, opuštena, gubi elastičnost i postaje podložna preuranjenom boranju, gubljenju tonusa i volumena. Lux-Factor Hyaluron 4D krema protiv bora već nakon 3 dana pokazuje prve znakove svoje učinkovitosti; nakon 2 tjedna rezultati su očiti i drugima, a nakon 2 mjeseca učinak kreme je potpun – koži se vraćaju tonus i volumen, poboljšava struktura, održava optimalan nivo vlažnosti te popunjavaju bore i borice

 \\192.168.20.20\Marketing\01 - LUX FACTOR\LUX OBJAVE ZVEZDNIKOV\Hana Hadziavdagic\55833146_155110282182968_884513538386577263_n.jpg

Koje su prednosti Lux-Factor Hyaluron 4D kreme protiv bora?

Lux-Factor Hyaluron krema protiv bora ima niz prednosti. Prije svega, ona je namijenjena za njegu ne samo lica, već i osjetljivog područja oko očiju i usana, zatim vrata i dekoltea. Iz tog razloga, neće vam biti potrebni dodatni proizvodi, već ćete u jednoj kremi imati sve što vam treba. Uštedjet ćete i vrijeme i novac. Namijenjena je svim tipovima kože (čak i onim najosjetljivijima) i vrlo je jednostavna za primjenu.

Fotografija osebe Lux-Factor Cosmetics.

Lux-Factor Hyaluron krema protiv bora dolazi u količini od 50 ml, u ambalaži s pumpicom koja je zaštićena, a sve se nalazi u kutiji. Njena tekstura je bogata, raskošna i ugodna, a pomoću pumpice ćete puno lakše kontrolirati količinu kreme koju koristite. Osim toga, ambalaža na pumpicu je daleko higijenskija nego teglica u koju stalno unosite bakterije prstima i zrakom. U ovakvoj je ambalaži vaša krema zaštićena od vanjskih faktora. 

 

\\192.168.20.20\Marketing\01 - LUX FACTOR\LUX OBJAVE ZVEZDNIKOV\MyLittleZagreb\50847819_119955722417167_4111464446725474195_n.jpg

Zašto je ovaj Hyaluron poseban?

Glavni sastojak ove kreme je, dakako – hijaluronska kiselina. Ona je već godinama iznimno popularan sastojak mnogih njega i tretmana protiv bora. Pronađena je prije cca. 60-ak godina u oku, a nalazi se i u vezivnom tkivu, hrskavici i zglobovima te, najviše, u našoj koži. 

U beauty industriji se koristi jer potiče proizvodnju kolagena, zaslužna je za elastičnost i hidrataciju kože jer veže na sebe i 1000 puta veću količinu vode. Kada smo mladi, hijaluronske kiseline u organizmu imamo puno, ali kako starimo, njena razina drastično pada. Koža tada gubi elastičnost, postaje obješena, dehidrirana i izborana. 

No hijaluronska kiselina ima velike molukule i to je inače njen najveći problem kod prodiranja u kožu kada je nanosimo u kremama. Naime, zbog svoje velike molekularne težine, ovakvi proizvodi ne ulaze duboko u dermis i u puno slučajeva samo mogu pružiti zaštitu i hidrataciju kože u gornjem sloju. 

No krema Lux-Factor 4D Hyaluron sadrži tzv. djelomično fragmentiranu hijaluronsku kiselinu koja prodire duboko pa jača obranu kože protiv vanjskog stresa – pušenja, sunca, suhog zraka, loše prehrane, nespavanja … I ono što je najvažnije – izrazito izdašno hidratizira – vlaži kožu s dugotrajnim učinkom. 

\\192.168.20.20\Marketing\01 - LUX FACTOR\LUX OBJAVE ZVEZDNIKOV\MyLittleZagreb\MyLittleZagreb - Shooting\_DSC3188-Edit.jpg

Obrišite i vi bore s lica!

Dakle, ako želite vidljiv anti-age učinak na svome licu, ne morate se upuštati u opcije kao što su skupe botox injekcije ili opasne operacije. Dobro je poznato da bolne injekcije nude samo trenutno rješenje, nose rizik od infekcija i mogu ozbiljno štetiti vašem licu te ugroziti prirodnu mimiku. Trajnije rezultate možete postići skupim operacijama, no one su izrazito skupe i riskantne, ostavljaju ožiljke i daju neprirodan, plastičan izgled umjetno zategnute kože.

Zbog svega toga, optimalna alternativa je dokazano učinkovita LUX-FACTOR 4D HYALURON krema protiv bora koja na prirodan i siguran način zaglađuje bore, sprječava daljnje starenje kože i čuva mladolik izgled.

Sada možete naručiti Lux-Factor 4D kremu protiv bora po sniženoj cijeni uz popust od više od 50 %, samo na www.lux-cosmetics.com ili nazovite 01 330 93 65.

PROMO 

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *