Ovo morate pogledati! U emisiju Glas naroda Paska Tomaša zbog prozivki gledatelja uključila se revoltirana Dubravka Šuica!

74

Nikad zanimljivije u kontakt emisiji ‘Glas naroda’ Dubrovačke televizije.

Na kritike jednog gledatelja koji se uključio u emisiju urednika i voditelja Paska Tomaša, a koji je govoreći o pljački i korupciji unutar države spomenuo i bivšu dubrovačku gradonačelnicu, a danas potpredsjednicu Europske komisije za demokraciju i demografiju Dubravku Šuicu, reagirala je upravo ona uključivši se u emisiju.

– Kuham večeru i čujem da se moje prezime spominje u vašoj emisiji – započela je Šuica razgovor.

– Bilo je zanimljivo slušati vašeg gledatelja, a još zanimljivije kako vi niste reagirali dragi gospodine Pasko Tomaš dok gospodin iznosi neistine, objede i dezinformacije. Zaista nevjerojatno kako se neki ljudi bave takvim dezinformacijama i kako ga zapravo vi niste opomenuli jer u ovoj državi postoje institucije. Ovo je jedna ozbiljna, suverena europska država i čudi me da vi niste reagirali na takav jedan direktni napad i objedu – kazala je između ostalog Šuica.

Pogledajte što je komentirao gledatelj Glasa naroda, što Dubravka Šuica te kakvom porukom je emisiju Dubrovačke televizije koja se emitira svake subote u 20 sati zaključio Pasko Tomaš.

dubrovackiportal.hr

 

{Facebook}https://www.facebook.com/dubrovacka.televizija/videos/2900515696727955/{/Facebook}

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *