PEĐA MIŠIĆ POKRENUO HUMANITARNU AKCIJU: Priključite se i vi!

93

Kuća svete Terezije od Malog Isusa na Vrhovcu u Zagrebu, u kojoj sestre karmelićanke brinu za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi, treba obnovu. 

Štićenici i djelatnici ove dobrotvorne ustanove morali zbog oštećenja nastalih u potresu iseliti iz prostorija u kojima su donedavno živjeli i radili. Pred njima je velika obnova svih prostorija zgrade, te su pokrenuli akciju prikupljanja sredstava za financiranje obnove. Šteta koju je potrebno sanirati procijenjena je na oko milijun kuna. Vašim doprinosom, životi ove djece imat će nadu za bolje sutra. Donaciju možete uplatiti na broj računa u nastavku naznakom „za obnovu oštećenja izazvanih potresom“, piše Book.hr.

– Radi se o dvadeset i sedmoro djece, od tri do petnaest godina. Pokrenuo sam akciju, želim ujediniti Hrvatsku za jedno dobro djelo, skupili smo dosada nekih deset tisuća kuna, nadam se kako ćemo uskoro doći i do petnaest. U dogovoru sa časnom sestrom Nevenkom kupit ću sve potrebno, kazao je za Dubrovnik INsider, istaknuti vukovarski branitelj, Predrag Peđa Mišić.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *