PERO STJEPOVIĆ: Noć sam proveo u pritvoru, ali neka to ne pokoleba druge roditelje da izađu u javnost s istinom!

366

Nakon što smo jučer objavili pismo djevojčice koja se žalila na učiteljicu razredne nastave u OŠ Mokošica, nakon objave članka učiteljica je prijavila oca policiji zbog navodne prijetnje.

Otac osmogodišnje curice, Pero Stjepović, noć je proveo u pritvoru te je pušten nakon izjava svjedoka koji su potvrdili kako u telefonskom razgovoru nije bilo nikakvih vrijeđanja ni prijetnji.

– Proveo sam noć u policijskoj postaji, ni kriv ni dužan i pušten sam nakon izjava svjedoka koji su bili pored mene dok je trajao telefonski razgovor s učiteljicom razredne nastave u produženom boravku. Ovim putem želio bih zahvaliti ravnateljici Petri Đapić Caput na pravovremenoj reakciji i A.L. učiteljici, razrednici moje djevojčice. Želio bih napomenuti da nisu svi učitelji i profesori u OŠ Mokošica neprofesionalni i mahom su ljudi koji rade svoj posao kako treba. Iskreno se nadam kako je ovo izolirani slučaj. Isto tako, iznenađen sam dolaskom policijskih službenika u moj caffe bar i mojim privođenjem, zbog lažnih navoda učiteljice, koja me prijavila u 19.30, nakon objave članka na vašem portalu. Očito je gospođa bila uznemirena, ali ne znam je li se pitala je li bilo uznemireno i moje dijete koje se boji odlaska u školu. Nadam se kako ovo neće pokolebati ostale roditelje da izađu u javnost kad im se ovako nešto dogodi, pozivam ih da ne šute i da se bore za svoju djecu. U dogovoru s mojim odvjetnikom iskoristit ću sve pravne i zakonske mogućnosti da ovo privedem kraju jer sam priveden bez ikakvog razloga i jer ne želim da se ovakva ili slična situacija ikome ponovi. Naime, na učiteljicu nisam podigao ton, a kamoli joj prijetio ili je vrijeđao, kazao je Stjepović.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *