PETOGODIŠNJI UGOVOR O SURADNJI TVRTKE RENESANSA I OPĆE BOLNICE DUBROVNIK: DONACIJA VRIJEDNA 1,8 MILIJUNA KUNA NAMIJENJENA JE NOVOJ MEDICINSKOJ OPREMI I EDUKACIJI DUBROVAČKIH LIJEČNIKA

331

”Potpisivanjem petogodišnjeg ugovora o suradnji vrijednog 1,8 milijuna kuna, tvrtka Renesansa, u  vlasništvu Mikhaila Shelkova, ruskog poduzetnika koji na dubrovačkom području obnavlja villu Auroru  i odmaralište na Jakljanu, obvezuje se na godišnje donacije u iznosu nešto većem od 370.000 HRK, koje  će se utrošiti na nabavku najmodernije medicinske opreme te za dodatne programe edukacije i  stručnog usavršavanja liječnika dubrovačke bolnice.  

Prvom od ukupno pet planiranih donacija, Opća bolnica Dubrovnik opremit će Odjel za ginekologiju i  opstetriciju s modernim krevetima koje će rodiljama olakšati oporavak i uljepšati prve trenutke sa  svojim bebama koje su došle na svijet u dubrovačkoj bolnici.  

U ime tvrtke Renesansa, ugovor će potpisati gospođa Doroteja Ivanjko, direktorica, dok će sa strane  bolnice to učiniti gospodin doc.dr.sc. Marijo Bekić dr.med., ravnatelj bolnice.”, javljaju iz OB Dubrovnik.  

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *