Pogledajte u kakvim će neobičnim dresovima Hrvatska igrati u Rusiji

87

Hrvatska bi na Svjetskom prvenstvu u Rusiji mogla zaigrati u crnoj i narančastoj kombinaciji dresova! Otkrile su to fotografije koje su procurile iz Nikeove baze, a koje uz tradicionalne kockice donosi do sada neviđene rezervne dresove – izmjenjuju se crna i tamnoplava polja kockica, a hlačice su kompletno crne sa štucnama i brojevima u – narančastoj boji!

I dok ta informacija čeka potvrdu, procurilo je da je prva garnitura doista biti s velikim kvadratićima preko cijelog dresa, pri čemu će jedino rukavi biti crveni, piše Goal. I samo ga veličina kvadratića i rukavi razlikuju od onog inauguralnog, s Eura 1996., kada su se kockice prvi put pojavile na velikom natjecanju.

Novi dres hrvatske objavio i portal FootyHeadlines koji donosi puno kvalitetnije fotografije. I mora se priznati da dres jako lijepo izgleda.

Hrvatska je do sada igrala na devet velikih natjecanja (Europska prvenstva 1996. godine, 2004., 2008., 2012. i 2016. godine, te na Svjetskim prvenstvima 1998., 2002., 2006. i 2014. godine). Na dva natjecanja Hrvatska je odigrala u samo jednoj garnituri (2006. i 2014. godine kockasti nisu koristili rezervnu garnituru, a 2008. nisu ni jednom igrali u prvoj garnituri), prenosi vecernji.hr

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *