Pojačan promet na svim graničnim prijelazima, na GP Zaton Doli čeka se i do 30 minuta

71

Promet je pojačan na autocesti A2 Zagreb-Macelj u smjeru Zagreba te na autocesti A3 Bregana-Lipovac u smjeru istoka, navodi se u HAK-ovom priopćenju.

Zbog većeg priljeva vozila na pojedinim graničnim prijelazima moguća su i duža čekanja. Tako je pojačan promet i na pojedinim graničnim prijelazima s BiH (Slavonski Brod, Stara Gradiška, Županja) i Srbijom (Bajakovo) na izlazu iz Hrvatske te sa Slovenijom (Bregana i Macelj) na ulazu. 

Osobna vozila oko 2 sata čekaju na Bajakovu, na izlazu iz Hrvatske u Srbiju. Na ulazu u Hrvatsku iz Slovenije, na graničnom prijelazu Macelj osobna vozila čekaju oko 45 minuta, a na Bregani oko 2 sata. Pri izlasku iz Hrvatske i ulasku u BiH na prijelazu Stara Gradiška čeka se 30 minuta,  a na prijelazu Slavonski Brod 45 minuta. Na GP Zaton Doli (Neum II) čeka se i do 30 min

Zbog prometne nezgode na autocesti A1 kod čvora Posedarje (na 247. +800 km) u smjeru Dubrovnika vozi se jednim trakom, uz ograničenje brzine od 60 km/h.

Magla mjestimice smanjuje vidljivost na cestama u središnoj Hrvatskoj i Lici. Ima je i na dionicama autoceste A1 između Zagreba i Karlovca te tunela Mala Kapela i čvora Otočac. 

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *