Policijski službenici donirali novac udrugama

112

Policijski službenici Policijske uprave dubrovačko-neretvanske već godinama prikupljaju novac koji se donira udrugama s područja Dubrovačko-neretvanske županije.

Tako smo ove godine od prikupljenog novca, po želji štićenika Centra za rehabilitaciju Josipovac, kupili higijenske potrepštine i pribor za rad za njihov kreativan rad, a novac donirali Udruzi cerebralne i dječje paralize doline Neretve „Leptirići“.

Osim toga, policijski službenici Interventne jedinice policije ove Policijske uprave dodatno su se angažirali i prikupili novčana sredstva koja su donirali Centru za rehabilitaciju Josipovac i Udruzi osoba s intelektualnim poteškoćama „Radost“ koja se nalazi u Pločama. U ime svih policijskih službenika Interventne jedinice policije novac je donirao njihov zapovjednik Robert Đođo.

Iako se radi o donacijama čija financijska vrijednost nije jako velika, na ovaj smo način željeli pokazati da se i skromnim donacijama možemo ujediniti i od srca pomoći onima koji trebaju našu pomoć i to ne samo financijsku ,već i onu ljudsku kroz podizanje svijesti o važnosti brige o osobama s posebnim potrebama.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *