Premijer Andrej Plenković uputio uskrsnu čestitku “Neka nas duh najvećega kršćanskog blagdana dodatno ohrabri da solidarnošću, zajedništvom i odgovornošću prevladamo ova izazovna razdoblja”

42

Premijer Andrej Plenković uputio je uskrsnu čestitku vjernicima u kojoj se ističe da ovaj Uskrs slavimo u novim okolnostima te da ne zaboravimo na temeljne vrijednosti i da budemo tu jedni za druge.

Čestitku prenosimo u cijelosti

“Ovaj Uskrs dočekujemo u novim i specifičnim okolnostima koje su bitno promijenile naš dosadašnji način života. Stoga neka nas duh najvećega kršćanskog blagdana dodatno ohrabri da solidarnošću, zajedništvom i odgovornošću prevladamo ova izazovna razdoblja. Vjerujem da ćemo iz njih izići još jači i složniji.

Ne zaboravimo na temeljne ljudske vrijednosti, budimo tu jedni za druge i nastavimo iskazivati posebnu pažnju i razumijevanje prema onima kojima je ovih dana potrebna naša pomoć.

U ime hrvatske Vlade i osobno, neka vam ovaj veliki blagdan bude ispunjen mirom, vjerom i nadom te obiteljskim zajedništvom. Sretan i blagoslovljen Uskrs! “

 

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *