PRIJAVI SE I TI! BESPLATNA RADIONICA „PODUZETNIŠTVO U POP KULTURI ZA MLADE“

137

Ljubitelj ste popularne glazbe, filmova ili stripova? Strastveni ste kolekcionar ili gamer? Često snimate i objavljujete videozapise na svom YouTube kanalu ili pak želite postati Instagram influencer/ica? Popularna kultura nalazi se svugdje oko nas: u odjeći koju nosimo, glazbi koju slušamo, u našim hobijima ili načinima na koje komuniciramo. Znate li da osim izvora zabave i omiljenog hobija, pop kultura nudi i brojne mogućnosti za poduzetništvo?

Dubrovačka razvojna agencija DURA poziva mlade u dobi od 18 do 30 godina koji su poznavatelji i ljubitelji trendova iz popularne kulture, imaju interes za poduzetništvo te znanje iz engleskog jezika, da se prijave za sudjelovanje na besplatnom petodnevnom treningu o poduzetništvu u pop kulturi. Trening će se održati u DURA-i na adresi Branitelja Dubrovnika 15, 20 000 Dubrovnik, od 2. do 6. studenog 2020. u poslijepodnevnim satima.

Cilj ove petodnevne radionice je uz podršku DURA-inih mentora i suradnika, pružiti mladima znanje o pokretanju poduzeća od početne faze osmišljavanja sjajne i održive poslovne ideje do razrade poslovnog plana, a sve to na temu iz popularne kulture (filmova, stripova, videoigara, društvenih mreža i sl.) 

Radionice su dio projekta „EPIC For Youth“, financiranog sredstvima iz programa Erasmus+, kojeg provodi DURA uz ostale projektne partnere iz Ujedinjenog Kraljevstva, Irske, Poljske, Danske i Malte. Radionice su zamišljene na način da se provode na lokalnim područjima svakog partnera, uz online razmjenu ideja i znanja sa sudionicima iz drugih projektnih zemalja.

Prijave se zaprimaju putem PRIJAVNOG OBRASCA, a najkasnije do srijede 21. listopada u 12:00.

Više informacija možete dobiti putem e-mail: kvujanovic@dura.hr ili telefona: 020/640-562

Požurite, jer broj polaznika je ograničen!

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *