PRIRODNA KOZMETIKA MIRTA – ZDRAVLJE I LJEPOTA S OTOKA LOŠINJA

220

MIRTA je mala obiteljska tvrtka čija je osnovna misija proizvodnjom prirodnih kozmetičkih proizvoda pomoći svima koji žele unaprijediti svoje zdravlje. Stvorena je na prekrasnom zelenom otoku sjevernog Jadrana – Lošinju. To je otok raznolike i bujne vegetacije, sa više od 1000 biljnih vrsta. Bogatstvo ljekovitog bilja koje liječi dušu i tijelo na ovom osebujnom otočnom arhipelagu bili su nadahnuće osnivačici tvrtke Mirti Lozančić za pokretanje brenda Prirodna kozmetika Mirta. 

Prirodna biljna i eterična ulja, sušeno mljeveno bilje, prirodni pčelinji vosak, macerati, fini mirisni hidrolati…to su glavni sastojci MIRTA kozmetike koja je bazirana na vlastitim recepturama. U ovoj firmi veliku važnost pridaju autohtonosti i u proizvodnji koriste sirovine koje nabavljaju od lokalnih proizvođača, a one koje ne mogu pronaći na otoku su 100% hrvatskog porijekla. Također su ostvarili brojne suradnje s drugim hrvatskim proizvođačima  čiji proizvodi se izvanredno nadopunjuju s njihovima. Tako je uspješnom suradnjom s proizvođačima hrvatskog gina „OLD Pilot´s nastala lijepa poklon-kutija za muškarce: https://prirodna-kozmetika-mirta.com/proizvod/poklon-kutija-za-muskarce-old-pilots/,

dok su se prekrasne žličice od maslinovog drveta koje proizvodi OPG Bravdica iz cresa odlično uklopile s pilinzima za tijelo COCO-ROSE i BROWN SUGAR:  https://prirodna-kozmetika-mirta.com/proizvod/brown-sugar-piling-za-tijelo-i-zlicica-od-maslinovog-drveta/.

Tijekom 7 godina postojanja osmislili su veliki broj proizvoda za njegu lica, tijela i kose, za žene i muškarce. Proizvodi su nastajali kao dio proizvodnih linija tako da je danas svaki od njih dostupan kao pojedinačan proizvod, ali isto tako moguće ga je kombinirati s drugim proizvodima iz iste linije u vrlo lijepe poklon-pakete. Pri tome možete odabrati proizvode iz sljedećih linija: osnovna, profesionalna, ekskluzivna linija Apoxyomenos i linija poklon-paketa Scents of Lošinj. 

Poklon-paketi su vrlo važan segment ponude ove firme i u njihovom web-shopu možete pronaći prekrasne poklone za svaku priliku: https://prirodna-kozmetika-mirta.com/kategorija-proizvoda/poklon-paketi/

Pored gotovih poklon-paketa, nude i uslugu kreiranja poklona prema vašim željama. Svaki poklon dolazi u lijepoj ekološkoj kutiji s mogućnosti personalizacije. Ako im pošaljete svoje podatke ili poruku, oni će u vaše ime napisati prigodnu čestitku i priložiti je uz poklon. Za poslovne subjekte nude mogućnost brendiranja proizvoda njihovim logom, sloganom ili porukom. 

Više o proizvodima i usluga, akcijama, a također i puno članaka i recepata o prirodnoj kozmetici i zdravlju možete pronaći na njihovoj web-stranici i društvenim mrežama.

-web-shop: https://prirodna-kozmetika-mirta.com/

-Facebook: https://www.facebook.com/prirodnakozmetikamirta

-Instagram: https://www.instagram.com/natural.cosmetics.mirta/

Prirodna kozmetika Mirta također je jedna od naših ovogodišnjih sponzora u nagradnim igrama. Pratite Dubrovnik INsider i ovojite ove vrijedne nagrade. 

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *