Rezervat Lokrum od 16. svibnja ponovno otvara vrata za svoje posjetitelje!

132

Javna ustanova Rezervat Lokrum od 16. svibnja ponovno otvara vrata za svoje posjetitelje.

Brodovi će prema otoku iz Dubrovnika odlaziti svakih sat vremena, a plovidbeni red objavit ćemo s danom 12.05 2020. na www.lokrum.hr.

Rezervat Lokrum će od dana 11. svibnja 2020. započeti s izdavanjem karata i pokaza za otok Lokrum po sljedećim pravilima: svaki sugrađanin koji ima prebivalište u Dubrovniku može uz predočenje osobne iskaznice i fotografije u prostorijama Luže, (ulaz od strane Peskarije) svaki dan od 09:00-18:00 sati, izraditi pokaz za osam besplatnih odlazaka na otok za svaki mjesec koliko je otok otvoren za posjetitelje.

Uz ove pogodnosti, kao i do sada moći će se povoljno kupiti i godišnji pokaz, karta za 10 odlazaka, mjesečni pokaz za studente i umirovljenike i karta za 20 kuna uz predočenje Libertasovog pokaza, a sukladno važećem cjeniku za sezonu 2020.

S obzirom na novonastalu situaciju s epidemijom COVID-19 prilikom kretanja po otoku vrijediti će mjere sukladno naputku Hrvatskog Zavoda za javno zdravstvo koje možete preuzeti na linku.

Prilikom ulaska na brodove djelatnici Rezervata Lokrum, rasporedit će svakog putnika na mjesto koje je predviđeno za sjedanje sukladno naputku NS o obveznom razmaku.

 
 

Komentari


TAG


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *