Silovao i zadavio pedofila: ‘Htio sam da osjeti što su osjećale i njegove žrtve. Zabavio sam se’

174

Zatvorenik Paul Fitzgerald (30) silovao je i zadavio “notornog pedofila” Richarda Hucklea (33) u ćeliji u britanskom zatvoru. Kako je rekao na sudu, htio je da njegova žrtva osjeti ono što su osjećala djeca koju je seksualno zlostavljao. 

Huckle je bio osuđen na 22 doživotne kazne zbog napastovanja skoro 200 djece. Bio je fotograf iz Kenta koji je vrebao djecu dok je volontirao u sirotištima u Maleziji i Kambodži. Prvi put posjetio je Aziju kada je imao 19 godina, a zatim se kasnije vratio. Pravio se da je učitelj i tako se infiltrirao u male i siromašne zajednice. 

Uhićen je 2016. godine nakon što ga je policija povezala s fotografijama i snimkama njegovih napada. Njih je dijelio s drugim pedofilima diljem svijeta i htio od svojih zločina i zaraditi. Za određenu svotu bi objavljivao fotografije. 

Policija ga dovodi u vezu i s izradom “priručnika za pedofile” na 60 stranica. 

Fitzgerald, i sam seksualni prijestupnik, ispričao je na sudu kako je zadavio Hucklea, zatim mu zabio kemijsku u nos do mozga pa ga silovao s kuhinjskim priborom. 

Tužitelj Alistair Neil Macdonald rekao je kako je Fitzgerald, na svojevrstan način, “kažnjavao” Hucklea za njegova djela. Ispričao je na sudu da je Huckle pronađen na podu, u lokvi krvi. Zaštitari su odmah došli u ćeliju. Fitzgerald im je rekao da ga je ubio. 

Huckle je imao modrice i ozlijede na cijelom tijelu, Fitzgerald je otkrio kasnije kako je htio ubiti još zatvorena, ali da je odustao od toga plana jer se “predobro zabavio” ubijajući Hucklea. Navodno je, javlja Daily Mail, rekao i kako već dulje vremena razmišlja o ubojstvima i kanibalizmu. 

– Rekao nam je da je bio pod utjecaju droga kada je to učinio i da se osjećao odlično te da bi to preporučio svakome – rekao je tužitelj te dodao kako je Fitzgerald na sudu rekao da nije kriv zato da bi ga sud prebacio u bolnicu. 

IZVOR: 24sata.hr

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *