Škoro i Hasanbegović u koaliciji: Pod Titovim režimom učinjeni su strašni zločini

72

Miroslav Škoro na svojem Facebook profilu objavio je kako je postignut koalicijski dogovor s Blokom za Hrvatsku.

“Danas smo doktor Igor Peternel, Stipo Mlinarić i ja položili vijenac žrtvama komunizma u Gračanima. Pridružio nam se i doktor Zlatko Hasanbegović, predsjednik Bloka za Hrvatsku s kojim smo postigli koalicijski dogovor o zajedničkom izlasku na izbore”, napisao je Škoro te dodao: “Na današnji dan, kada neki obilježavaju, a možda i slave godišnjicu smrti Josipa Broza Tita, šaljemo poruku da je Tito bio diktator pod čijim su režimom učinjeni strašni zločini. Ti zločini nisu ispitani i zalagat ćemo se za to da se svi zločini svih totalitarnih režima kroz prošlost znanstveno i utemeljeno obrade da bismo mogli neometano ići u budućnost koja je pred nama.”

Danas smo doktor Igor Peternel, Stipo Mlinarić i ja položili vijenac žrtvama komunizma u Gračanima. Pridružio nam se i doktor Zlatko Hasanbegović, predsjednik Bloka za Hrvatsku s kojim smo postigli koalicijski dogovor o zajedničkom izlasku na izbore.

Na današnji dan kada neki obilježavaju, a možda i slave godišnjicu smrti Josipa Broza Tita, šaljemo poruku da je Tito bio diktator pod čijim su režimom učinjeni strašni zločini. Ti zločini nisu ispitani i zalagat ćemo se za to da se svi zločini svih totalitarnih režima kroz prošlost znanstveno i utemeljeno obrade da bismo mogli neometano ići u budućnost koja je pred nama.

IZVOR: vecernji.hr

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *