SLATKA CESTA / NATJECANJE OSNOVNIH ŠKOLA U POZNAVANJU PROMETNIH PRAVILA

61
Slatka cesta je županijsko natjecanje osnovnih škola, odnosno učenika 2. razreda, u poznavanju prometnih pravila – javljaju novi projekt iz udruge SIgurnost u prometu. Iako se prometna kultura sustavnije počinje učiti u samoj školi, vrlo je važno da, radi sIgurnosti djeteta i svih sudionika u prometu, roditelji neke osnove ponašanja i kretanja dijete nauče i prije polaska u prvi razred.
 
Obzirom da su danas djeca jedna od najugroženijh skupina u prometu, cilj ovog natjecanja je utvrditi njihovo znanje i koliko doista znaju o samostalnom sudjelovanju u prometu! Natjecanje će se održati u OŠ Ivan Gundulić – Gruž koja je  domaćin natjecanja i to 6. ožujka  u vremenu od 12 do 13 sati. Svaka osnovna škola bi trebala prijaviti ekipu po dva člana, učenika drugih razreda svoje škole, koji će ih predstavljati na natjecanju! Pobjednici će dobiti medalje i pehar koji ide školi, dok će im dodatne slatke nagrade osigurati slastičarna DOLCE VITA!
 
Stoga dragi ravnatelji škola, dragi roditelji prijavite svoje mališane na ovo edukativno preventivno Županijsko natjecanje. Prijave se zaprimaju do 4.ožujka putem emaila dpavela@gmail.com.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *