SPECIJALNA PONUDA | PRODAJA PRETPLATA ZA SAMO 120 KUNA ISKLJUČIVO U SRIJEDU OD 10-11 SATI!

30

U srijedu, 03. listopada u Caffe bar What’s up? (Ul. Iva Vojnovića 36) kreće prodaja pretplatničkih iskaznica za sezonu 2018./19. Isključivo u srijedu, 03. listopada od 10 do 11 sati pretplate se mogu kupiti po cijeni od svega 120 kuna*!

S ciljem promidžbe sporta, a pogotovo afirmacije mladih za interesom sporta i sportskih aktivnosti ove sezone odlučili smo ponuditi svima mladićima koji imaju ispod 20 godina izuzetno povoljnu cijenu pretplata!

Cijena za sve koji mladiće koji imaju ispod 20 godina cijena pretplate iznosi svega 100 kuna*!

Sezonska pretplata za domaće utakmice vrijedi za utakmice koje MNK SQUARE igra u dvorani Gospino polje u Dubrovniku, kojih je MNK SQUARE domaćin. Svaki pretplatnik ima pravo ulaska na sve prijateljske utakmice, dvoboje 1. Hrvatske malonogometne lige te utakmice Kupa Hrvatske u organizaciji MNK SQUARE koje se igraju u sezoni 2018./19.

Isključivo u srijedu, 03. listopada prodaja se vrši u C. b. What’s up? u vremenu od 10 do 11 sati, a u svrhu promidže MNK Square prilikom prodaje iskaznica, slobodni za fotografiranje i druženje biti će naš povratnik Maro Đuraš, vratar Alen Turuk kao i novi predsjednik Željko Raguž.

*Redovna cijena pretplate za sezonu 2018./19. iznosi 150 kuna.

Komentari


TAG


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *