Tjedna ponuda poslova u Dubrovniku – zapošljavaju Zubak Grupa, Tekstilpromet d.d., Emmezeta, Explore Dubrovnik…

108

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Zubak Grupa traži referenta u poslovnici Rent a cara (m/ž) u mjestu Čilipi. Rok prijave je 13.3. Posao obuhvaća upravljanje procesom iznajmljivanja i vraćanja vozila, rad u dimaničnom i prodajnom okruženju uz istodobno pružanje izvrsne usluge, učinkovito komuniciranje s klijentima i aktivnu prodaju dodatnih usluga i ostalo. Prijavite se putem linka.

Tekstilpromet d.d. zapošljava prodavača (m/ž) u Dubrovniku. Rok prijave je 12.3. Potrebna je srednja stručna sprema ekonomskog, trgovačkog ili tekstilnog smjera, godinu dana iskustva u poslovima prodaje, ljubav prema modi i praćenje modnih trendova, komunikativnost i usmjerenost na kupce, odgovornost, pouzdanost i pozitivan pristup radu. Poslodavac nudi mogućnost rada u stabilnoj kompaniji, priliku za napredovanjem i usavršavanjem unutar kompanije, dinamično i pozitivno radno okruženje, timski rad. Prijavite se.

Emmezeta zapošljava prodavača (m/ž) u Dubrovniku. Prijave su otvorene do 15.3. Traži se završena srednja stručna sprema, osnovno poznavanje rada na računalu, a obvezno je radno iskustvo, razvijene komunikacijske vještine, otvorenost, ljubaznost, spremnost na suradnju. Poslodavac nudi rad u dinamičnom i prijatnom okruženju, odlične međuljudske odnose te priliku za osobni i profesionalni razvoj. Aplicirajte.

Salon ljepote Lavanda zapošljava masera (m/ž) i kozmetičara (m/ž) u Cavtatu. Rok prijave je 31.3. Potrebna je srednja stručna sprema i minimalno godina dana radnog iskustva. Poslodavac nudi samački smještaj. Potražite kako aplicirati putem linka.

Halo net d.o.o. traži tehničara telekomunikacija (m/ž) u Dubrovniku. Rok prijave je 4.4. Potrebno je više osoba za rad. Pogledajte kako aplicirati.

Dubrovački vrtovi sunca d.o.o. traže farmaceutskog tehničara (m/ž) u Orašcu. Prijave su otvorene do 20.3. Traži se minimalno godina dana radnog iskustva, završena srednja škola i položen stručni ispit. Poželjno je napredno znanje prodajnih tehnika i vještina te znanje rada u MS Office paketu. Više na linku.

HTP Orebić traži referenta marketinga i prodaje (m/ž) u Orebiću. Rok prijave je 16.3. Poslodavac nudi zajednički smještaj. Potrebno je dobro poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu, računalna pismenost i poznavanje MS Office paketa. Provjerite kako aplicirati putem linka.

Explore Dubrovnik u potrazi su za skiperom (m/ž) u Dubrovniku. Rok prijave je 2.4. Potrebno je više osoba za rad i traži se radno iskustvo od godine dana. Potrebne su komunikativne i entuzijastične osobe, aktivne, one koje vole biti u prirodi. Traži se poznavanje engleskog jezika. Prednost donosi iskustvo u vožnji gliserom i posjedovanje C kategorije. Potražite kako ostvariti prijavu ovdje.

B.W.A. d.o.o. traži vozača (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a prijave su otvorene do 23.3. Potrebna je osoba za potrebe pomorske agencije. Traži se prethodno iskustvo od dvije godine. Detalje provjerite ovdje.

My Way Plus d.o.o. traži djelatnika na pultu turističke agencije (m/ž) u Dubrovniku. Prijave su otvorene do 31.3. Potrebno je poznavanje engleskog jezika, a poznavanje drugog stranog jezika donosi prednost. Potražite kako aplicirati putem linka.

Za dodatne poslove iz Dubrovačko – neretvanske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *